04.10.2021-11:03 (Son Güncelleme:04.10.2021-12:17)


1

Fenerbahçe'nin Uruguaylı yıldızı Diego Rossi, Avrupa Ligi maçlarında beklentinin altında kalsa da Süper Lig'deki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.



2

23 yaşındaki Uruguaylı futbolcu Diego Rossi, sarı lacivertlilere çok büyük umutlarla gelmişti. Fenerbahçe'de ilk çıktığı karşılaşmalarda beklentilerin altında kalan futbolcu takımda ve taraftarda hayal kırıklığı oluşturmuştu. Diego Rossi ligdeki son maçlarında ise performansını giderek arttırıyor.



3

Uruguaylı futbolcu, Giresun maçında asist yapmıştı. Diego Rossi hemen ardından Hatayspor karşısında Fenerbahçe formasıyla ilk gol sevincini yaşadı. Uruguaylı futbolcu dün Kasımpaşa karşısında da skor katkısı yapmayı başardı.



4

Diego Rossi, önce Fenerbahçe'nin bir diğer başka transferi Mergim Berisha'nın golünde pası veren isimdi. 23 yaşındaki futbolcu daha sonrasında Luiz Gustavo'nun güzel golünde asist yapmayı başardı. Başarılı futbolcu, 67 dakika boyunca oyuda kalırken kendisi de 3 kez kaleyi yokladı. Biride çerçeveyi buldu fakat Kasımpaşa kalecisi Ertuğrul'u geçemedi.



5

Futbolcunun Kasımpaşa karşısında sergilediği performans gerek Fenerbahçeli taraftarları gerek Fenerbahçe takımının büyük beğenisini kazandı.



6

Özellikle takımın Portekizli teknik adamı Vitor Pereira'nın futbolcunun performansından çok memnun olduğu kaydedildi. Portekizli teknik adamın Diego Rossi'yi ilk 11 tercihinde önemle kullanmak istediği belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR