04.10.2021-10:18 (Son Güncelleme:04.10.2021-16:59)


1

Siyah beyazlılarda son 2 karşılaşmada biri jeneriklil gol olmak üzere 3 gol atan Güven Yalçın hakkında yönetim kritik bir karar verecek. Beşiktaş'ta genç futbolcu ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.



2

Sergen Yalçın bu doğrultuda takımın genç futbolcusu Güven Yalçın'a yönelmişti. Geç futbolcu, siyah beyazlılarda adeta piyango gibi ortaya çıktı.



3

Sivasspor karşısında Valentin Rosier'in gönderdiği ortaya muhteşem bir voleyle topu ağlara yollayan futbolcu sonrasında Rıdvan Yılmaz'ın pasında pozisyonu iyi değerlendirdiği yaptığı dubleyle siyah beyazlılara 3 puanı getiren isim oldu. Genç futbolcunun bu başarısından sonra siyah beyazlılar genç futbolcu için yeni kararlar almaya hazırlanıyor.



4

Beşiktaş yönetimi, son maçlarda gösterdiği etkili performans ile adeta kendisine hayran bırakan genç futbolcu Güven Yalçın için harekete geçti. Siyah beyazlılar, 22 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda bitecek olan kontratını zamlı olarak yenileme kararı aldı. Genç futbolcunun maaşının 100 bin Euro'dan yaklaşık 300 bin Euro seviyesine yükseltileceği aktarıldı.



5

Genç futbolcunun Vodafone Park'ta attığı gol sonrası akıllara takımın eski golcüsü Cenk Tosun geldi.



6

Cenk Tosun'un 23 Ekim 2016'da Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'yı yıkan volesinin ardından 1775 gün sonra bu golün çok benzeri, Sivasspor karşısında takımın 22 yaşındaki futbolcusu Güven Yalçın'dan geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR