28.01.2022-10:33 (Son Güncelleme:28.01.2022-10:53)


1

Suudi Prensi Muhammed bin Selman'ın satın aldığı Newcastle United'ın, Galatasaraylı Marcao'yu transfer etmek için harekete geçtiği öğrenildi.



2

Galatasaray'ın Brezilyalı stoper yıldızı Marcao ile ilgili çok konuşulacak gelişmeler geliyor. Sarı kırmızılıların Brezilyalı yıldızı Marcao gösterdiği performansla pek çok takımın transfer hedefi haline gelmişti.



3

Brezilyalı futbolcu ile ilgili önemli gelişmeler gelmeye devam ediyor. Marcao ile son olarak Suudi Prensi Muhammed Bin Selman'ın satın aldığı Newcastle United takımının ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. Transferde temaslara başladığı aktarıldı.



4

İngiliz ekibi Newcastle United'ın, Galatasaray'ın futbolcusu Marcao ile ciddi bir şekilde ilgilendiği ve transferi için temaslara başladığı aktarıldı. Galatasaray'ın futbolcu için kazançlı bir teklif gelmesi halinde transferine olumlu baktığı aktarılıyor.



5

Diğer taraftan Marcao'nun da İngiltere transferine oldukça sıcak baktığı belirtilmekte. Bu anlamda sambacı futbolcunun transferiyle ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.



6

Yaşanan bu gelişmeler gerek Galatasaray taraftarları gerek futbolseverler tarafından merakla takip ediliyor.



7

Marcao oynadığı futbol ile Galatasaray takımının kilit isimlerinden birisi haline geldi. Futbolcu oynadığı futbol ile gerek Galatasaray takımı gerek Galatasaray taraftarlarının büyük sevgisini kazandı. Brezilyalı 2019'un kış transfer döneminde Portekiz'in Chaves takımından transfer edilmişti.



8

Futbolcu Galatasaray ile 1 kez Süper Lig şampiyonluğu 1 kez Türkiye Süper Kupası ve 1 kez Türkiye Kupası'nı yaşamanın mutluluğunu yaşadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR