29.09.2021-11:44 (Son Güncelleme:29.09.2021-12:02)


1

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Altay Bayındır ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Büyük takımların transfer radarında olduğu bilinen futbolcuya sürpriz bir takımın daha talip olduğu öğrenildi.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin kalesini koruyan genç yetenek Altay Bayındır, Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden bu yana gerek sergilediği performans, gerek sahadaki duruşu ve takım ile olan iletişimi dolayısıyla sarı lacivertlilerin vazgeçilmez isimlerinden birisi haline gelmişti.



3

Sarı lacivertlilerin kalesini koruyan başarılı eldiven ile ilgili dikkat çeken gelişmeler gelmeye devam ediyor. Sarı lacivertlilerde takımın ve taraftarın sevgilisi haline gelen Altay Bayındır pek çok takımın transfer radarına girdi. Başarılı eldiven ile Avrupa'nın önemli takımlarının ilgilendiği öğrenilmişti. Futbolcu ile ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor.



4

Fenerbahçe'nin kalesini koruyan başarılı eldiven Altay Bayındır için İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United'ın 17 milyon euro'yu gözden çıkardığı öğrenildi. Fenerbahçe yönetiminin bu teklife sıcak bakmadığı aktarıldı. Sarı lacivertlilerin başarılı kaleci için daha yüksek bir teklif gelmesi halinde futbolcunun transferini düşündüğü belirtiliyor.



5

Fenerbahçe'ye geldiği günden beri gerek gösterdiği performans ile gerek karakteri ile hem Fenerbahçeli taraftarların hem de Fenerbahçe takımının çok büyük sevgisini kazanan Altay Bayındır, şimdiden kulübe adını kazıyan isimlerden birisi haline geldi.



6

Altay Bayındır yeni sezonda da başarılı grafiğini sürdürmeye devam etti. Futbolcu sergilediği performans ile Avrupa'nın önemli takımlarının ilgisini çekmeyi başardı. Futbolcu ile ilgili yakın zamanda başka sıcak gelişmelerin daha yaşanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR