14.03.2022-12:39 (Son Güncelleme:14.03.2022-12:52)


1

İngiltere Premier Lig'in köklü ekiplerinden olan Newcastle United, kaleci arayışları için son olarak Süper Lig'de lider olan Trabzonspor'un başarılı eldiveni Uğurcan Çakır'ı gözüne kestirdi.



2

Süper Lig'de bitime 9 hafta kalan en yakın rakibine 15 puan farkı atan Trabzonspor'un futbolcuları transferin gözbebeği haline geldi. Trabzonspor'un bu sezonki başarısında en büyük pay sahiplerinden birisi de şüphesiz Uğurcan Çakır oldu



3

Başarılı kaleci ortaya koyduğu performansla transferde pek çok dev takımının yakın takibine girmiş oldu. Kaleci ile son ilgilenen takım ise oldukça sürpriz oldu. Suudi Prens Selman'ın kulübü Newcastle United, Trabzonsporlu Uğurcan Çakır'ın transferine önem veriyor.



4

İngiltere Premier Lig'de zirveye oynayan bir takım inşa etmek isteyen Prens Selman'ın Trabzonspor'un başarılı eldivenini çok transfer etmek istediği aktarıldı. Bu anlamda Newcastle United'ın Uğurcan Çakır için bordo - mavili takımla temaslara başladığı gelen önemli bilgiler arasında yer alıyor.



5

Transferde nasıl gelişmelerin yaşanacağı ise önümüzdeki zamanlarda büyük merak konusu haline gelmiş durumda.



6

Başarılı eldiven önceliğinin Trabzonspor ile şampiyonluk olduğunu söylemişti. Yaptığı açıklamada ise, 'Trabzonspor altyapısından yetiştim. Buraya tırnaklarımı kazıyarak çıktım. Çocukluğumdan bu yana en büyük hayalim Trabzonspor'da forma giymek ve şampiyonluk yaşamaktı. Bu hedefe doğru hızla ilerliyoruz... Bu günleri gördüğümüz için çok ama çok mutluyuz. Bu kulübün altyapısından yetişen biri olarak çok büyük başarılara imza attık.' ifadelerine yer vermişti.



7

Kalecinin Trabzonspor ile şampiyonluk hayaline ulaşmasının ardından Avrupa'da forma terletmek istediği gelen bilgiler arasında bulunuyor.



8

Bu sezon kalesinde devleşen 25 yaşındaki file bekçisine Newcastle United dışında Fransa ve Almanya'dan ciddi talipler var. Bu anlamda yıldız kalecinin takımdaki geleceği merak konusu haline gelmiş durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR