14.03.2022-12:16 (Son Güncelleme:14.03.2022-12:16)


1

Ünlü yorumcu, eski futbolcu Metin Tekin, Fenerbahçe'nin 5-2 galip ayrıldığı Alanyaspor deplasmanının ardından yaptığı yorumlar büyük ses getirdi.



2

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında oynanan kritik mücadelede Fenerbahçe çıktığı zorlu deplasmanda Alanyaspor'u 5-2 mağlup etmeyi başardı.



3

Fenerbahçe'nin aldığı galibiyetin yanı sıra genç yıldız Arda Güler'in sergilemiş olduğu performans da büyük bir beğeni toplarken, ünlü yorumcu Metin Tekin'in NTV Spor ekranlarında yapmış olduğu yorumlar büyük ses getirdi. Metin Tekin, yapmış olduğu değerlendirmelerde ;



4

Metin Tekin : En keyifli maçları seyrettiğim hafta olduğunu söyleyebilirim. Seyir keyfi çok yüksekti. Heyecanla bakıyoruz genç oyunculara oynadıkları zaman. Önce göze batar, fark edilir bu oyuncular. Fark yaratmak çok zordur.



5

Metin Tekin : Arda'nın fark yaratmaya çok hızla gittiğini söyleyebilirim. Topu sürüşü, kendine güveni, kötü kullanmış olsa da topla hızlanışı ve oyun aklı. Alan süzeceksiniz, rakipleri ve kendi arkadaşlarınızı göreceksiniz.



6

Metin Tekin : Değişen fotoğraflara göre doğru kararı vermektir oyun aklı. Bu, Arda'da var. Bunu ben hissedebiliyorum. Teknik kalitesini bir bütün içinde kullanıyor. Bu özellikleriyle üst oyuncu olmaya aday bir genç görüyorum ben. Alanya'yla oynuyorsanız belli bir plana göre oynuyorsunuz demektir.



7

Metin Tekin : Değişen fotoğraflara göre doğru kararı vermektir oyun aklı. Bu, Arda'da var. Bunu ben hissedebiliyorum. Teknik kalitesini bir bütün içinde kullanıyor. Bu özellikleriyle üst oyuncu olmaya aday bir genç görüyorum ben. Alanya'yla oynuyorsanız belli bir plana göre oynuyorsunuz demektir. Alanya, bir planım var diyor. Fenerbahçe bir şeyi doğru yaptı.



8

Metin Tekin : Baştan beri oyun kurgusu doğruydu İsmail Kartal'ın. 2-2'ye gelince panik yapabilirdiniz ama aynı şekilde devam ettiniz. Bu çok doğruydu. Aynı şekilde karşıladı Alanya'yı. Bunu devam ettirmek daha mantıklıydı. Gidip, basacağım deseydi Alanya'nın ekmeğine yağ sürebilirdi. Altay, ilk golden sonra İsmail Hoca'ya gitti. Sanki planlanmış, düşünülmüş bir şeydi. Planladığı bir şeyin yapılması teknik direktörlerin hoşuna gider. Planlı işin yapılması ikisine de keyif verdi. Şunu da belirtelim; Arda, Türk olduğu için oyuna girmedi. Bayağı futbolcu olduğu için oyuna girdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR