New York metrosunu patlatmıştı: Frank James'in geçmişi kabarık çıktı

ABD'nin New York kentindeki Brooklyn metrosunda büyük bir saldırı olmuş ve onlarca kişi yaralanmıştı. olayın faili 62 yaşındaki Frank James dün yakalandı. Saldırganla ilgili detaylar ise ortaya çıktı. James'in 1984-1998 yılları arasında New York'ta hırsızlık, hırsızlık aleti bulundurmak, cinsel suç eylemleri gibi suçlardan dolayı 12 kez tutuklandığı öğrenildi.

14.04.2022-12:09 - (Son Güncelleme: 14.04.2022-13:45)

Salı günü ABD'nin New York şehrinde meydana gelen bu korkunç saldırı tüm dünyada geniş yer buldu. New York'un Brooklyn metrosunu kana bulayan saldırgan 62 yaşındaki Frank R. James, dün akşam saatlerinde Manhattan'da gözaltına alındığını açıklandı.

Son derece 'sakin bir hayatı' varmış gibi görünen James'in geçmişi ise korkunç. 

Aslında James'i tanıyanların hiçbiri 62 yaşındaki adamın böyle bir şey yapabileceğini düşünmediklerini söylüyorlar.


12 kez tutuklandı

Fakat suç dosyası o kadar da temiz değil. James'in 1984-1998 yılları arasında New York'ta hırsızlık, hırsızlık aleti bulundurmak, cinsel suç eylemleri gibi suçlardan dolayı 12 kez tutuklandığı öğrenildi. Fakat davaların bazılarının zaman aşımına uğradığı ifade edildi.

Terör kaydı varmış

O esnada New York Polis Departmanı (NYPD), The Post'a yaptığı açıklamalarda James'in New Jersey'de bir terör kaydı olduğunu tespit ettiklerini söyledi. Daha önce New York metrosundaki saldırının terör eylemi olmadığı dile getirilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal