Nevşin Mengü, Erdoğan’ın balkon konuşmasındaki detayı açıkladı!

Türkiye 31 Mart’ta sandık başına giderek seçimini yaptı. Sandıkların sonuçlarının açıklamasının ardından gazeteci Nevşin Mengü, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı balkon konuşmasıyla ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

01.04.2024-12:08 - (Son Güncelleme: 01.04.2024-17:07) Nevşin Mengü, Erdoğan’ın balkon konuşmasındaki detayı açıkladı!

Mahalli ve İdari Seçimler’de 34 siyasi parti zafer kazanmak için ter döktü. 61 milyondan fazla seçmen sandık başına gitti ve sandıkların yüzde 99,9’u açıldı. AK Parti ve Cumhur İttifakı, ilk kez bir seçimde CHP’den daha az belediye kazanırken, eleştirileriyle tanınan gazeteci Nevşin Mengü, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında önemli bir açıklama yaptı.

Erdoğan’ın yanında kurmayları yok!

Nevşin Mengü, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı balkon konuşmasıyla ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın belediye seçiminde geride kalmasına değinen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk defa bir seçim sonrası balkon konuşmasına yanında kurmayları olmadan çıktığına işaret eden Mengü, ‘‘Erdoğan kazandığı seçimlerde balkon konuşmasını hep yanında kurmaylarıyla yaptı. 31 Mart gecesi ise balkona sadece eşi Emine Erdoğan’la çıktı’’ ifadelerine yer verdi.

‘‘Kendi açısından doğru olanı yaptı’’

Nevşin Mengü, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı balkon konuşmasıyla ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Cumhur ittifakı açısından yaşanan hezimetin Erdoğan tarafından sahiplendiğini ve durumu tek başına sırtlandığına vurgu yapan Mengü, ‘‘Etik olarak, kendi açısından doğru olanı yaptı. Sonuçta her seçimde ne olursa olsun, partisi adına da ittifak adına da asıl yarışan hep Erdoğan oldu’’ şeklinde yazdı.

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal