Nevşehir’de oy vermeye giden aile kaza yaptı: 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı

Antalya’dan Yozgat’a yerel seçimlerde oy kullanmak üzere giden aile, Nevşehir’de kaza yaptı. Yaşanan kazada Fatma Kocaaslan hayatını kaybederken, 2 kişinin ise yaralandığı belirtildi.

31.03.2024-17:04 - (Son Güncelleme: 31.03.2024-17:04)

Yerel seçimde oy kullanmak üzere Antalya’dan Yozgat’ın Çayıralan doğru yola çıkan bir aile, Nevşehir’de korkunç bir kaza gerçekleştirdi. Kaza sonucunda aileden Fatma Kocaaslan hayatını kaybetti. 2 kişinin ise yaralandığı belirtildi.

Oy kullanmaya giderken kaza yaptılar

DHA’da yer alan habere göre; Nevşehir'de meydana gelen trafik kazasında, K.Ş. yönetimindeki bir hafif ticari araç takla atarak devrildi. Kazada araçta bulunan 85 yaşındaki Fatma Kocaaslan hayatını kaybederken, aileden 2 kişi de yaralandı. Kocaaslan'ın, yerel seçimler için Yozgat'ın Çayıralan ilçesine gitmek üzere Antalya'dan yola çıktığı belirtildi.

Nevşehir’de oy vermeye giden aile kaza yaptı: 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı

Kaza, Avanos-Kalaba kara yolu Göynük köyü yakınlarında meydana geldi. Kontrolden çıkan araç, tarlaya devrildi. Olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, araçta bulunan Fadime Kocaaslan'ın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Yaralılar ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kazada hayatını kaybeden Kocaaslan ile yaralanan K.Ş. ve O.Ş.'nin, oy kullanmak amacıyla Yozgat'ın Çayıralan ilçesine gitmekte oldukları kaydedildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal