Elazığ ve Batman’da yerel seçim gerilimi: Muhtarlar birbirlerine girdi

Elazığ ve Batman’da iki okulda muhtar tarafları arasında kavga çıktı. Cep telefonu tarafından kaydedilen kavgada ortalığın fena halde karıştığı görüldü.

31.03.2024-16:40 - (Son Güncelleme: 01.04.2024-01:30) Elazığ ve Batman’da yerel seçim gerilimi: Muhtarlar birbirlerine girdi

Yerel seçimde oy verme işlemi bazı yerlerde sessiz ve sakin devam ederken bazı yerlerde ise oldukça gergin geçiyor. Batman’daki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile GAP Ortaokulu ile Elazığ’ın Maden Atatürk İlk ve Ortaokulu’nda muhtarlık tartışması bir anda kavgaya dönüştü. 

Muhtarlar birbirlerine girdi

Hürriyet’te yer alan habere göre; Batman'da, 31 Mart 2024 Mahalli Genel Seçimleri'nde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile GAP Ortaokulu'nda muhtarlık seçimleri sırasında taraflar arasında oy verme işlemi esnasında bir tartışma yaşandı. Tartışma, hızla kavgaya dönüştü. Çevrede bulunanların müdahalesiyle kavganın önüne geçildi.

Elazığ ve Batman’da yerel seçim gerilimi: Muhtarlar birbirlerine girdi

Elazığ'ın Maden ilçesinde ise Atatürk İlk ve Ortaokulu'nda muhtar adaylarının yakınları arasında benzer bir olay yaşandı. Tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Ancak çevredeki vatandaşların hızlı müdahalesi sayesinde olayın büyümesi önlendi. Herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı kavga anları ise cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal