08.10.2021-17:09 (Son Güncelleme:08.10.2021-17:09)


1

HER ŞEYİ DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNDÜM

HER ŞEYİ DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNDÜM

Baş roldeki genç kadın ayrılmayı düşünmesine rağmen erkek arkadaşının ailesiyle tanışmak üzere yola koyulmuştur. Şehirden uzakta olan aile çiftliğine vardıklarında genç kadın erkek arkadaşı ve kendisini sorgulamaya başlar. Genç kadın fazla düşünmenin getirdiği etki ile zamanda ve mekanda kaybolmaya başlar. Bu kaybolmanın içinde mekandan da soyutlanan kadın tamamen düşünce aleminde yaşamaya başlar. Başladığı andan itibaren izleyiciye birden fazla soru sorduran film tarzı itibariyle gerçek bir sanat filmi.



2

JİM VE ANDY

JİM VE ANDY

Amerikalı Andy arkadaşlarının arasında başladığı komedyenlik deneyimini sahneyede taşımıştır. Oldukça başarılı bir komedyen olan Andy yaşadığı dönem için diğer komedyenlere göre oldukça farklıdır. Sunduğu bazı sahneler deneyseldir. Yaptığı bir çok şovun haricinde kendi adına çekilen 1999 yılına ait yapımda Jim Cary bizzat Andy’i canlandırmıştır. Harika bir yaşam macerası olan Andy’nin hayatını konu alan filmi izlemeye bayılacaksınız.



3

BU BENİM DÜNYAM DEĞİL

BU BENİM DÜNYAM DEĞİL

Hemşire olarak çalışan kadın aşırı düşünceli bir karakterdir. Tam bir kuralcı ve düzen insanıdır. Tüm kurallara uyduğu gibi yerli yerinde olmayan her şeyi düzenler. Kendisi bu kadar kuralcı ve çevreye karşı duyarlıyken tamamen dış etmenlerden kaynaklanan sebeplerden dolayı hayatı alt üst olur. Hemşire Ruth başına gelen bu olumsuzlukların hesabını sormak için kolları sıvamıştır. Adeta zıvanadan çıkmıştır. Film başlar.



4

PADDLETON

PADDLETON

Harika dostlukları olan Micheal ve Andy’in dünyaları Micheal’in ileri seviye kanser olduğunu öğrenmesiyle başlarına yıkılır. Birlikte aynı şeyleri defalarca yapsalar bile sıkılmayan ikili bu üzücü haberden sonra adeta hayattan keyif almamaya başlarlar. Tedavinin imkansız olduğunu öğrenen Micheal, ötanazi olmaya karar verir. Ötanazi için arkadaşından yardım istedikten sonra yola çıkan ikilinin bu 6 saatlik yolculukta yaşadıkları da filmin ana hattını oluşturur.



5

RAHATSIZ ETTİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM

RAHATSIZ ETTİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM

İşsiiz olduğu için amcasının garajında yaşayan Afro Amerikalı Cassius Green tele pazarlamacı olarak iş bulur. Fakat ses tonu zencilere benzediği için pazarlamada zorluk çekince arkadaşından yardım ister. Arkadaşı ise sesini değiştirmesini ve beyaz sesle konuşmasını önerir. Arkadaşının önerisini dinleyip sesini değiştiren Cassius bir zaman sonra kendi benliğinden de uzaklaşır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR