06.10.2021-15:36 (Son Güncelleme:06.10.2021-15:36)


1

HOUSE OF THE DRAGON KONUSU NE?

HOUSE OF THE DRAGON KONUSU NE?

Tartışmalı final sonrası ekranlara veda eden Game of Thrones evreni, yeni yayınlanacak diziyle izleyicilerini bekliyor. Game of Thrones başlangıcından 300 yıl öncesine gidecek dizi, evrenin kuruluşuna odaklanacak. Game of Thrones’ta yıkılmış ve evrende dağılmış bir hanedan olarak karşımıza çıkan Targaryenler, House of the Dragon’da yükselen bir hane olarak karşımıza çıkacak.



2

Evcilleştirdikleri ejderhalarla Westeros’u ele geçiren Targaryenler, evrenin ilk hükümdarı olarak karşımıza çıkacaklar. Targaryen hükümdarlığı sırasınca yaşanan kargaşaları, iç savaşları ve entrikaları konu alacak dizi, ilk sezonda büyük savaş sahnelerine yer vermeyecek. Yapımcılar, dizinin Game of Thrones'un ilk sezonuna benzeyeceğini söylüyor.



3

HOUSE OF THE DRAGON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

HOUSE OF THE DRAGON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

House of the Dragon fragmanıyla Game of Thrones ve fantastik sinema hayranlarını heyecanlandırdı. HBO Max gelecek sene yayınlanacak dizilerin fragmanını yayınlarken House of The Dragon’ı da paylaştı. Tanıtım fragmanına bakılırsa dizi 2022 yılında gelecek. Game of Thrones’un Nisan – Mayıs aylarında sezonlarına başladığı düşünüldüğünde, en erken gelecek Nisan’da House of the Dragon’u izleyebileceğiz.



4

HOUSE OF THE DRAGON KİTAPLARI

HOUSE OF THE DRAGON KİTAPLARI

Buz ve Ateşin Şarkısı’nın 5 kitabından yola çıkarak dizileştirilen Game of Thrones sonrası House of the Dragon da dizileştiriliyor. House of the Dragon, Ateş ve Kan’ın dizi uyarlaması olarak ekranlara çıkacak. 700 sayfalık boyutuyla dikkat çeken Ateş ve Kan, Targaryen hanedanının iç çekişmelerini konu alıyor. Ateş ve Kan da ünlü yazar George R.R. Martin tarafından yazıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR