20.11.2021-11:23 (Son Güncelleme:24.11.2021-11:49)


1

NETFLIX ARCANE NE ZAMAN ÇIKACAK?

NETFLIX ARCANE NE ZAMAN ÇIKACAK?

Oyunseverlerin yakından takip ettiği LOL, popüleritesini daha da genişletmek için Netflix'te dizi çıkardı. Jinx ve Vi adlı iki karakterin geçmşini konu alan dizinin ilk sezonu yarın bitiyor. Arcane ilk olarak 7 Kasım'da başlamıştı.



2

ARCANE KONUSU

ARCANE KONUSU

Netflix dizinin konusunu “Piltover ve Zaun kentleri arasındaki sert çatışmanın ortasında iki kız kardeş, büyülü teknolojiler ve birbirine zıt inanışlar arasındaki savaşın karşı cephelerindedir." şeklinde yazmış. Netflix, diziyi oyunu bilmeyenler için de kurgulamış. Bu sebeple oyunu oynamak gerekmiyor. IMDB'de şu an en iyi ilk 15 dizi arasında gösteriliyor. Dizi animasyonlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.



3

ARCANE 2. SEZONU ÇIKACAK MI?

ARCANE 2. SEZONU ÇIKACAK MI?

İlk sezonuyla herkes tarafından onaylanan Arcane, 2. sezonuyla da izleyicileriyle buluşacak. LOL Arcane, 2. sezonuyla 2022 yılında buluşacak. Dizinin 2. sezonunun yapım aşamasında olduğu bildirildi. Önümüzdeki sezonda çeşitli ülkelerle ilgili göndermeler olacağı yönünde iddialar bulunmakta.



4

LEAGUE OF LEGENDS KARAKTERLERİ DİZİ DE YER ALIYOR

LEAGUE OF LEGENDS KARAKTERLERİ DİZİ DE YER ALIYOR

Jinx ve Vi'ın başrollerinde olduğu dizide Catlyn, Jayce, Viktor ve Ekko karakterleri yer alıyor. Dizinin 2. sezonunda daha fazla karakterin diziye dahil olacağı da konuşuluyor.



5

Netflix Orijinal Animasyon Direktörü, Dominique Bazay: "League of Legends dünya çapında coşku yaratıp taraftar topluyor ve bu evrende geçen ilk televizyon dizisi Arcane'e ev sahipliği yapmaktan müthiş bir heyecan duyuyoruz. Dizi, izleyicilerin hop oturup hop kalkmasını sağlayacak, heyecan dolu bir görsel şölen vadediyor."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR