Netflix Zeytin Ağacı yeni sezon ne zaman? Zeytin Ağacı dizisi 2. sezon yayınlanacak mı?

Netflix’in geçtiğimiz günlerde platformunda yayınlamaya başladığı Zeytin Ağacı dizisinin ilk sezonunda bazı sahneler dizinin kendisinin önüne geçti. Bazı dizi severler ise dizinin yeni sezonu hakkında araştırma yapıyor. Peki Netflix Zeytin Ağacı yeni sezon ne zaman? Zeytin Ağacı dizisi 2. sezon yayınlanacak mı? Yanıtları haberimizde...

30.07.2022-15:44 - (Son Güncelleme: 30.07.2022-15:44)

Netflix’te 28 Temmuz 2022 Perşembe günü itibariyle yayınlanan ve OGM Pictures’in yapımcısı olduğu Zeytin Ağacı dizisi, ilk sezonuyla hem iyi hem de kötü anlamda çok konuşuldu. Yönetmenliği Burcu Alptekin’in yaptığı, senaristlik görevini Nuran Evren Şit üstlendiği Zeytin Ağacı dizisinin yeni sezonunun yayınlanıp yayınlanmayacağını öğrenmek isteyenler konu hakkında internet üzerinden detaylı bir araştırma yapıyor. Peki Netflix Zeytin Ağacı yeni sezon ne zaman? Zeytin Ağacı dizisi 2. sezon yayınlanacak mı?

Zeytin Ağacı dizisi 2. sezon yayınlanacak mı?

Netflix’in yeni dikkat çekici Türk dizisi Zeytin Ağacı’nın yeni sezonunun yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda yapımcı şirketten veya Netflix’ten resmi bir açıklama gelmedi. 

Zeytin Ağacı dizisi

Netflix Zeytin Ağacı dizisi konusu nedir?

Ada, Leyla ve Sevgi üniversitede başlamış olan arkadaşlıklarını halen devam ettiren üç kızdır. Ada, önemli bir cerrah, Sevgi ise azimli ve hırslı bir avukat olmuştur. Grubun üçüncüsü Leyla ise arkadaşlarının aksinde bir hayat sürerek çalışma hayatına girmemiştir. 

Hayatlarına mutlu mesut devam eden bu üçlünün arkadaşlık bağının en büyük sınavı Sevgi’ye kanser teşhisi konunca yaşanacaktır. Kansere yakalanan Sevgi, Ada’nın hastaneye yatma isteğini geri çevirir ve Leyla’dan Zaman isimli bir adamın yanına kendisini götürmesini ister. Ada ve Leyla her ne kadar Sevgi’yi tedavi olmak ikna etmeye çalışsa da yaptıkları sonuçsuz kalmış ve Ayvalık’ta bulunan Zaman adındaki adamın yanına bir yolculuk yapacaktır. 

Zeytin Ağacı dizisi oyuncuları kimlerdir?

28 Temmuz 2022 tarihinde ilk sezonu Netflix’te yayınlanmaya başlanan Zeytin Ağacı dizisinin oyuncuları Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Füsun Demirel, Fırat Tanış, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak’tan oluşuyor. 

Zeytin Ağacı dizisi nerede çekiliyor?

Zeytin Ağacı dizisi Çanakkale'nin Behremköy mahallesinde ve Assos Athena Tapınağı'nda çekildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal