Mükemmel Eşleşme son bölüm full izle! Mükemmel Eşleşme 3. bölüm kesintisiz full izle

TRT 1’in sevilen dizisi Mükemmel Eşleşme 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanı izleyen dizi severler dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünü canlı izlemek için internet üzerinden Mükemmel Eşleşme son bölüm full izle, Mükemmel Eşleşme 3. bölüm kesintisiz full izle terimlerini araştırmaya devam ediyor. İşte konu hakkında yapılması gerekenler...

30.07.2022-15:11 - (Son Güncelleme: 30.07.2022-15:11) Mükemmel Eşleşme son bölüm full izle!  Mükemmel Eşleşme 3. bölüm kesintisiz full izle

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Mükemmel Eşleşme dizisi yayın hayatına durmaksızın devam ediyor. Geçen hafta 2. bölümüyle ekranlara gelen dizinin 3. bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Fragmanı izleyen dizi severler dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünü canlı izlemek için internet üzerinden Mükemmel Eşleşme son bölüm full izle, Mükemmel Eşleşme 3. bölüm kesintisiz full izle terimlerini araştırmaya başladı. 

Mükemmel Eşleşme son bölümde neler oldu?

Kerem ve Pınar'ı görücü usulü bir araya getiren aileler, evlilik isteklerinde başarılı olamamıştır. Kerem ve Pınar açısından ise ilk buluşma iyi bir izlenim bırakmamıştır bile. Fakat aileler bunu önemsemez ve bu evliliği kafalarına koymuştur. İki genç tekrar bir araya gelmek istemese bile ailelerinin onlar için bir planı vardır. Devreye ikilinin yakın arkadaşları girer ve yeni çözüm; Kerem ile Pınar'ın aynı yerde çalışmaya başlamasıdır. Birlikte çalışmaya başlayan gençler daha çok zaman geçirebilme fırsatı elde edecek ve birbirlerini tanıyacaktır. Beklenmedik olay ise bu esnada gerçekleşen gelişmelerdir.

Mükemmel Eşleşme dizisi

Kerem gün geçtikçe Pınar'dan hoşlanmaya başlar ve onu daha sık görebilmek için ufak oyunlar kurar. Bu esnada aileler de birlikte yemek yemektedir. Görücü usulü evliliğe tamamen karşı olan Kerem, Pınar'a olan ilgisi arttıkça duruma daha da sıcak bakmaktadır.

Mükemmel Eşleşme 3. bölüm kesintisiz full izle

Başrollerinde Ahmet Kayakesen ve Gizem Sevim’in yer aldığı, yönetmenliğini Emre Kavuk’un ve senaryosunu Birol Güven’in yazdığı Mükemmel Eşleşme dizisi 3. bölümü 30 Temmuz 2022 Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal