Netflix Zeytin Ağacı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Netflix’in yeni dizisi Zeytin Ağacı’nın yeni sezon çekimleri başladı

Netflix’in yeni Türk dizisi Zeytin Ağacı’nın yeni sezon çekimleri an itibariyle başladı. Bu gelişme sonrası Zeytin Ağacı dizisinin detayları dizi severler tarafından araştırılıyor. Peki Netflix Zeytin Ağacı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte konu hakkında merak edilenler...

29.07.2022-16:55 - (Son Güncelleme: 29.07.2022-16:55)

Netflix’in son zamanlardaki dikkat çekici Türk yapımlarından olan Zeytin Ağacı’nın ilk sezonu 28 Temmuz 2022 Perşembe günü itibariyle başladı. Burcu Alptekin’in yönetmen olduğu 8 bölümlük dizinin ilk bölümüne özellikle Tuba Büyüküstün Murat Boz sevişmesi damga vururken, dizi genel olarak beğenildi. Alınan son bilgilere göre Zeytin Ağacı dizisinin yeni sezon çekimleri ise an itibariyle başladı. Peki Netflix Zeytin Ağacı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Netflix Zeytin Ağacı dizisi konusu nedir?

Ada, Leyla ve Sevgi üniversitede başlamış olan arkadaşlıklarını halen devam ettiren üç kızdır. Ada, önemli bir cerrah, Sevgi ise azimli ve hırslı bir avukat olmuştur. Grubun üçüncüsü Leyla ise arkadaşlarının aksinde bir hayat sürerek çalışma hayatına girmemiştir. 

Hayatlarına mutlu mesut devam eden bu üçlünün arkadaşlık bağının en büyük sınavı Sevgi’ye kanser teşhisi konunca yaşanacaktır. Kansere yakalanan Sevgi, Ada’nın hastaneye yatma isteğini geri çevirir ve Leyla’dan Zaman isimli bir adamın yanına kendisini götürmesini ister. Ada ve Leyla her ne kadar Sevgi’yi tedavi olmak ikna etmeye çalışsa da yaptıkları sonuçsuz kalmış ve Ayvalık’ta bulunan Zaman adındaki adamın yanına bir yolculuk yapacaktır. 

Zeytin Ağacı dizisi

Zeytin Ağacı dizisi oyuncuları kimlerdir?

28 Temmuz 2022 tarihinde ilk sezonu Netflix’te yayınlanmaya başlanan Zeytin Ağacı dizisinin oyuncuları Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Füsun Demirel, Fırat Tanış, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak’tan oluşuyor. 

Zeytin Ağacı dizisi nerede çekiliyor?

Zeytin Ağacı dizisi Çanakkale'nin Behremköy mahallesinde ve Assos Athena Tapınağı'nda çekildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal