Büyükbaba ile Savaş filmi ne zaman vizyona girdi? Büyükbaba ile Savaş filmi konusu ve oyuncuları

Bu akşam televizyonda yayınlanacak olan Büyükbaba ile Savaş filminin konusunun ne olduğu ve hangi oyunculardan oluştuğu merak ediliyor. Peki Büyükbaba ile Savaş filmi ne zaman vizyona girdi? Büyükbaba ile Savaş filmi konusu ve oyuncuları haberimizde...

29.07.2022-16:43 - (Son Güncelleme: 29.07.2022-16:43) Büyükbaba ile Savaş filmi ne zaman vizyona girdi? Büyükbaba ile Savaş filmi konusu ve oyuncuları

Robert Kimmel Smith'in aynı adlı romanından beyaz perdeye uyarlanan Büyükbaba ile Savaş filmi bu akşam yeniden televizyon ekranlarında yayınlanarak izleyenlerle buluşacak. Yönetmenliğini Tim Hill’in, senaristliğini ise Tom J. Astle ile Matt Ember’ın yaptığı filminin konusu ve oyuncuları başta olmak üzere pek çok detay film severler tarafından araştırılıyor. 

Büyükbaba ile Savaş filmi konusu nedir?

Büyükbabasının yanına gideceği için oldukça heyecanlı olan Peter’ın bu heyecanı dedesinin evini görünce buruklaşır. Peter her ne kadar dedesini sevse de odasını geri almak istemektedir. Bu durumu çözüme kavuşturmanın tek yolu ise dede ile torun arasında yapılacak bir savaştır. Çeşitli planlar yaparak odasını geri almaya çalışacak olan Peter’ın bilmediği şey ise dedesini fazla hafife aldığıdır. 

Büyükbaba ile Savaş filmi

Büyükbaba ile Savaş filmi oyuncuları kimler?

Büyükbaba ile Savaş filminin oyuncu kadrosu Robert De Niro, Uma Thurman, Rob Riggle gibi dikkat çekici isimlerden oluşuyor. 

Büyükbaba ile Savaş filmi ne zaman vizyona girdi?

Yönetmenliğini Tim Hill’in, senaristliğini ise Tom J. Astle ile Matt Ember’ın yaptığı Büyükbaba ile Savaş filmi 2020 yılında vizyona girdi. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal