Netflix Mezarlık izle

Netflix platformunun yeni dizisi olan Mezarlık birçok kişi tarafından araştırılıyor. Platformda yeni yayınlanan dizinin kaç bölüm olduğu, kaç dakikadan oluştuğu gibi pek çok soru merak edilmektedir. İşte Mezarlık dizisi hakkında tüm merak edilenler…

20.06.2022-01:21 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-01:21) Netflix Mezarlık izle

Son zamanlarda birçok dizi ve film yayınlanırken Netflix platformunda yer alan yeni yapım Mezarlık oldu. Dizi hem oyuncu kadrosuyla hem de konusuyla dikkat çekerken izleyicilerde dizi hakkında bilgi almak için araştırmalarını hızlandırdı. Dizinin konusu oyuncu kadrosunda kimlerin yer aldığı gibi pek çok soru hakkında bilgi alınmak isteniyor. Bizde yazımızda merak edilen konu hakkındaki detayları açıkladık.

Mezarlık dizi konusu nedir?

Kadın cinayetlerini konu alan dizide olayları aydınlatmak için bir ekip kurulmaktadır. Kadın cinayetlerinin sırrını çözmek için kurulan birim de birbirinden yetenekli isimler de yer alıyor. Olayları çözecek birimi bir kadın polis yönetirken olayların arkasındaki sırlar da bir bir ortaya çıkacak. dizinin başrolünde yer alan kadın polise ise Birce Akalay hayat verecek.

Mezarlık Dizi Konusu

Mezarlık oyuncu kadrosunda kimler var?

Konusu ile dikkat çeken Mezarlık dizisi oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekiyor. birbirinden yetenekli oyuncuların yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu şu şekildedir:

Birce Akalay - Önem Özülkü karakteri

Berna Öztürk - Sofia karakteri

Olgun Toker - Serdar Ata karakteri

Şehsuvar Aktaş - Hasan Duru karakteri

Hakan Meriçliler - Haluk Ata karakteri

Baran Güler - Berk Güleryüz karakteri

Sezgin Uzunbekiroğlu - Feriha Mahmudzade karakteri

Mezarlık Dizi Kaç Bölümden Oluşuyor

Mezarlık dizisi kaç bölümden oluşuyor?

Birçok dizi ve film yayınlanırken yeni ekranlara gelen Mezarlık dizisi konusu ile herkesin dikkatini çekiyor. 17 Haziran 2022 tarihinde Netflix platformunda yayınlanmaya başlayan dizinin sadece 4 bölümü yayınlandı. Mezarlık 4 bölüm olarak ekrana gelirken bölüm süreleri de normal dizilerden biraz daha uzun olarak karşımıza çıkıyor. Dizinin bölümleri1 saat 30 dakikadan oluşuyor. Mezarlık dizisinin bölüm isimleri işte şu şekildedir:

Güneşten Daha Sıcak

Bir Nefes Kadar Yakın

Göldeki Kadın

Düğüm

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal