Netflix Kül filmi ne zaman başlayacak? Kül filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Netflix’in yeni filmi Kül’den ilk fragman yayınlandı

Dijital platform Netflix, yeni Türk filmi Kül’ün ilk fragmanını paylaştı. İddialı yapımın başrollerinde Funda Eryiğit, Alperen Duymaz ve Mehmet Günsür yer alacak. Peki Netflix Kül filmi ne zaman başlayacak? Kül filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar…

12.01.2024-17:34 - (Son Güncelleme: 12.01.2024-17:34)

Ay Yapım imzalı yeni Netflix filmi Kül’ün ilk fragmanı film severlerle buluştu. Başrollerinde Funda Eryiğit, Alperen Duymaz ve Mehmet Günsür gibi önemli oyuncuların yer aldığı Kül filminin hikayesi ve oyuncu kadrosu merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Netflix Kül filmi Ne Zaman başlayacak? Kül filmi konusu Nedir, oyuncuları kimler?

Kül filmi konusu nedir?

Yaşama sevincini kaybeden Gökçe, eşi Kenan’ın sahibi olduğu yayınevine gelir ve burada heyecanını yeniden canlandıracak olan Kül adlı kitabı bulur. Gökçe kitabı aldığından itibaren uzun zamandır hissetmediği duyguları yeniden hisseder ancak Kenan ile sahip oldukları mutlu evlilik hayatı bir anda tersine dönerek kötüye gidecektir.

Netflix Kül

Kül filmi oyuncuları kimler?

Kül filminde Gökçe karakterini Funda Eryiğit, Kenan karakterini Mehmet Günsür ve gizemli adam karakterini ise Alperen Duymaz canlandıracak.

Netflix Kül filmi ne zaman başlayacak?

Netflix’in yeni filmi Kül, 9 Şubat’ta başlayacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal