Netflix Güneşin Karanlığında dizisi ne zaman yayınlanacak? Güneşin Karanlığında Netflix yayın tarihi

'Güneşin Karanlığında' orijinal adı The Lincoln Lawyer yakında Netflix'te yayınlanacak. Şimdiden merak konusu olan orijinal diziyle ilgili tüm detaylar izleyenler tarafından merak konusu olmuş durumda. Güneşin Karanlığında dizisi ne zaman yayınlanacak? Merak edilen dizinin yayın tarihi sayfamızda yer almaktadır.

27.04.2022-00:33 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-17:02) Netflix Güneşin Karanlığında dizisi ne zaman yayınlanacak? Güneşin Karanlığında Netflix yayın tarihi

'Güneşin Karanlığında' orijinal adı The Lincoln Lawyer yakında Netflix'te yayınlanacak. Şimdiden merak konusu olan orijinal diziyle ilgili tüm detaylar izleyenler tarafından merak konusu olmuş durumda. Suç drama dizisi olarak ekranlarda yer alacak olan Güneşin Karanlığında dizisi,  Michael Connelly’nin çok satmış olan kitabından uyarlanmıştır. 

Yayınlanacak olan ilk sezonda, The Brass Verdict isimli The Lincoln Lawyer serisinden 2.sezonda yer verilecek. Connelly’nin daha öncede kitapları uyarlanmıştı.2011 senesinde Matthew McConaughey oynamış olduğu bir film sinemada yer aldı. 

Dizinin baş yapımcılığını David E. Kelly üstlenmektedir. Ted Humphrey, Michael Connelly ve Ross Fineman da yönetici yapımcılığı yapmaktadır. Diziye imza atan kişide, Humphrey showrunner 'dir. 

güneşin karanlığında

Netflix Güneşin Karanlığında dizisi ne zaman yayınlanacak? 

Suç, drama dizisi olan Güneşin Karanlığında şimdiden İnternet üzerinde merak edilmeye başlandı. Çıkış tarihinin ne zaman olacağı araştırılırken, kadrosunda kimler yer alacağı'da merak edilmekte. 

Netflix orijinal dizisi olarak ekranlara gelecek olan Güneşin Karanlığında dizisi 13 Mayıs 2022 cuma günü izleyicisiyle buluşmuş olacak. Dizinin ilk sezonu 10 bölüm olacak. Sizde suç ve drama dizilerini seviyorsanız şimdiden hatırlatıcı tuşuna basmayı unutmayın. Dizi Netflix'te yayınlandığı an ilk izleyenlerden olmuş olun. açmış bulunmakta. Bu arada  Netflix büyük ihtimalle önümüzdeki birkaç hafta içinde şimdiden merak edilen dizinin fragmanını paylaşmış olacak. 

güneşin karanlığında

Dizinin kadrosunda hangi oyuncular yer almaktadır?

Mickey Haller olarak Manuel Garcia-Rulfo

Neve Campbell Maggie olarak

Lorna olarak Becki Newton

Caz Raycole Izzy olarak

Angus Sampson Cisco olarak

Dedektif Raymond Griggs rolünde Ntare Guma Mbaho Mwine

Christopher Gorham Trevor Elliott olarak

Hayley Haller olarak Krista Warner

Michael Graziadei Jeff Golantz olarak

Jamie McShane Dedektif Lee Lankford olarak dizide yer alacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal