Netflix Fatih Terim Belgeselinin Yayınlanacağı Tarih Belli Oldu

Çekimleri, daha çok Adana, İstanbul ve İtalya'da gerçekleşen belgeselin bir mini dizi gibi bölümlerden oluşması öngörülüyor. Fatih Terim Belgeseli ne zaman yayınlanacak?

15.05.2021-12:46 - (Son Güncelleme: 11.11.2021-14:44) Netflix Fatih Terim Belgeselinin Yayınlanacağı Tarih Belli Oldu

Netflix'te yayınlanacak Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in hayatının hikayeleştirildiği belgeselin ilk gösterim tarihi açıklandı.

FATİH TERİM'İN BELGESELİ NETFLİX'TE NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Netflix Türkiye, geçtiğimiz mayıs ayı içerisinde açıklamış olduğu Fatih Terim belgeselini ocak ayında yayınlayacağını açıkladı. Çekimleri sona eren belgesel, teknik direktör Fatih Terim'in hayatını merkezine almış durumda.

Netflix'in mayıs ayında Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Topun olduğu yerde pozisyon aldık, bekliyoruz Fatih Terim hocam. Fatih Terim belgeseli yakında Netflix'te" ifadeleri kullanılmıştı. Terim de de bu tweeti alıntılayarak "Kameraları, ışıkları hazırla @netflixturkiye başlıyoruz…" şeklinde yanıt vermişti

NBA başta olmak üzere Avrupa futbolunun önde gelen isimlerinin de belgeselini yapan Netflix, Türkiye'de spor alanındaki ilk tercihini ise Fatih Terim'den yana kullandı. Netflix, Galatasaray ile adı özdeşleşen yaşayan efsane Fatih Terim'in belgeselini yapacağını açıkladı.

Netflix’in sosyal medya hesabından yapılan açıklamasında, 'Topun olduğu yerde pozisyon aldık, bekliyoruz Fatih Terim hocam. Fatih Terim belgeseli yakında Netflix'te' ifadeleri kullanıldı.

Usta spor yöneticisi Fatih Terim de Netflix’in paylaşımını alıntılayarak, 'Kameraları, ışıkları hazırla. Netflix Türkiye başlıyoruz...' ifadeleri ile yanıtladı. Kısa bir süre içerisinde on binlerce beğeni almayı başaran söz konusu bu açıklamaların ardından Galatasaray taraftarları ve spor meraklıları yayınlanacak olan belgesel için büyük bir heyecan ile beklemeye başlamış durumda.

Netflix’te yayınlanacak olan Fatih Terim belgeseli ile ilgili net bir tarih yapılan açıklamalarda yer bulmadı.

Belgeselde Galatasaray'ın Süper Kupa'yı kazandığı ve Emre Belözoğlu'nun da kadroda bulunduğu dönem içerisinde durulduğu iddia ediliyor.


FATİH TERİM KİMDİR?

Geçmişten günümüze kadar Ankaragücü, Göztepe, Galatasaray, Fiorentina, Milan ve Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü olarak görevde bulunan Fatih Terim Türkiye'de İmparator, İtalya'daysa Grande lakabıyla tanınıyor.

4 Eylül 1953 tarihinde Adana'da fakir bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Terim, babası ile birlikte pek çok farklı işlerde çalışmıştır.

FATİH TERİM'İN ALDIĞI ÖDÜLLER NELERDİR?

Usta teknik adam Fatih Terim, Teknik direktör olarak Galatasaray ile 8 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası, 5 Türkiye Süper Kupası, 3 TSYD Kupası ve 1 UEFA Kupası Şampiyonluğu elde etti. Oyuncu olarak ise 3 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası kazandı. Ayrıca bunlarla birlikte İtalya devleti tarafından verilen 'Commendatore' nişanına sahiptir.

Babası Kıbrıslı olan Fatih Terim, Fulya Terim ile evlidir. Merve ve Buse adında 2 kızı vardır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal