Fatih Terim Neden Buz Kovasının Üzerine Oturuyor?

Galatasaray'ın Teknik Direktörü Fatih Terim'in neden sürekli buz kovasına oturduğu sporseverlerin merak ettikleri sorulardan biriydi. Fatih Terim'in buz kovasına oturarak yeni düzende hakem diyaloglarından sıyrılarak uyarı almaktan kurtulduğu öğrenildi.

14.05.2021-14:54 - (Son Güncelleme: 15.05.2021-18:03)

Süper Lig'de özellikle son haftalarda aldığı sonuçlarla şampiyonluk mücadelesine ortak olan Fatih Terim'in maçlarda neden buz kovasına oturduğu merak ediliyordu. Galatasaray taraftarları Terim'in bu hareketini "totem" olarak açıklarken işin iç yüzü çok farklı çıktı.

SAHAYA HAKİM OLMAK İSTİYOR

Ligin 35. haftasında Göztepe'de 3-1 kazanılan maçın ardından başlayan bu olay haftalardır devam ediyordu. Tecrübeli teknik adamın sahaya daha hakim olduğu için buz kovasına oturduğu ve maçı takip ettiği bildirildi.

Yedek kulübesinin saha zeminine göre daha aşağıda olması nedeniyle son maçlarda bu kararı alan 67 yaşındaki tecrübeli çalışırıcının aynı zamanda ayakta maç izlerken belinin ağrıdığı öğrenildi.

BU ŞEKİLDE 7 KARŞILAŞMANIN 6'SINI KAZANDI

Fatih Terim, buz kovasına oturduğu 7 maçta 6 galibiyet alırken sadece Trabzonspor maçında berabere kaldı. Fatih Terim bu hareketiyle aynı zamanda hakem uyarılarından da sıyrılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal