Netflix en iyi 30 yetişkin dizi ve film önerisi

Bu içeriğimizde sizlere Netflix'in en popüler yetişkin dizi ve film önerilerinde bulunacağız. Netflix'in sevilen çokça izlenen dizi ve filmleri arasında yer alan 30 dizi ve film önerisiyle karşınızdayız. İşte Netflix en iyi dizi ve filmleri...

19.05.2022-21:53 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-21:53) Netflix en iyi 30 yetişkin dizi ve film önerisi

Bu içeriğimizde popüler dizi ve film platformlarından biri olan Netflix'in en iyi 30 yetişkin dizi ve film önerisinde bulunacağınız. Çokça izlenen ve sevilen 30 içeriğimizle karşındayız.

Netflix en iyi 30 yetişkin dizi ve film önerisi

Outlander

30. Outlander (2014 - )

IMDb: 8,4

Diana Gabaldon'ın aynı adlı zaman yolculuğunun konu edinildiği kitap serisinden esinlenerek çekilen bir dizidir. 2014 yılında yayınlanmaya başlayan dizi fantastik-aşk türünde ve farklı zamanlardaki iki aşk hikayesini konu edinmektedir.

Sex Education

29. Sex Education (2019 - )

IMDb: 8,3

Renkli kişiliklerin bir arada olduğu dizide annesi seks terapisti olan bir ergenin annesi sayesinde cinsel tavsiyeler hakkında her şeyi öğrenmesi ve okuldan bunu bir arkadaşına söylemesiyle bir teklif alır. Okullarında artık liseli gençlerin gelip dert yandığı ve sorunlarını çözdüğü bir terapisttir.

The Art of Loving: Story of Michalina Wislocka - Sevme Sanatı: Michalina Wislocka'nın Hikâyesi

28. The Art of Loving: Story of Michalina Wislocka - Sevme Sanatı: Michalina Wislocka'nın Hikâyesi (2017)

IMDb: 7,1

Jinekolog ve seksolog bir Polonyalı bir kadının, Komünist yönetimin altında tabulara meydan okuyarak aşk ve seks konulu çığır açıcı olan kitabını yayınlama mücadelesini anlatmaktadır.

Basic Instinct - Temel İçgüdü

27. Basic Instinct - Temel İçgüdü (1992)

IMDb: 7,0

1992 yapımı olan Temel İçgüdü filmi bir rock yıldızının vahşice öldürülmesinin ardından bu cinayeti soruşturan bir detektifin, son romanında işlenen cinayete benzer detayların bulunduğu bir romanın gizemli yazarı olan baş şüpheliye kendini kaptırır.

Elisa y Marcela - Elisa ve Marcela

26. Elisa y Marcela - Elisa ve Marcela (2019)

IMDb: 6,6

2019 yılında çekilen film 1901 İspanya'sında Elisa Sanchez Loriga adlı bir kadının, sevdiği kadın olan Marcela Gracia Ibeas'la evlenebilmek adına erkek kimliğine bürünmesini ve yaşamını konu edinmektedir.

Dark Desire

25. Dark Desire (2020 - )

IMDb: 6,5

2020 yılında başlayan dizi ve hala devam eden dizi evli olan Alma'nın evden kilometrelerce uzakta tutku dolu bir hafta sonu geçirmesinin ardından bu durum trajedi ile sonuçlanır. Yaşadığı bu durum onun en yakınlarına dair gerçekleri sorgulamasına iter.

Who Killed Sara?

24. Who Killed Sara? (2021 - )

IMDb: 6,4

Kız kardeşinin öldürülmesinin ardından haksız yere suçlanan ve hapis yatan Alex'in hapisten çıktıktan sonra haksız yere suçlandığını kanıtlamaya ve intikam almaya kararlıdır. Fakat Alex tüm bunlar için çabalarken farkında olmadan birçok gerçeği de ortaya çıkarmış olacak.

Newness - Yenilik Tutkusu

23. Newness - Yenilik Tutkusu (2017)

IMDb: 6,3

Romantik-drama türü olan filmde, bir çöpçatanlık uygulamasıyla tanışan Martin ile Gabi'nin ilişki yaşamaya çalışmalarını ancak bunu başaramayınca farklı bir çözüm yolu aramaya başlamalarını konu edinmektedir.

What / If

22. What-If (2019)

IMDb: 6,3

İdealist bir bilim insanı ve kocası, kadının tıbbi teknoloji startup'ı için çaresizce kaynak ararken esrarengiz bir yatırımcı ile korkunç bir anlaşma yapar.

Valeria

21. Valeria (2020 - )

IMDb: 6,2

Hem işinde hemde evliliğinde krizlerle boğuşan yazar olan bir kadının kendilerini keşfetmekte olan üç yakın dostuna sığınmasını, onlardan destek almasını konu edinen bir dizidir.

Woman of the Night

20. Woman of the Night (2019 - )

IMDb: 6,2

Dizi, Amsterdam Belediyesi'nin yükselen yıldızı ile evli olan bir kadının karanlık geçmişinin gölgesinde seks ve uyuşturucu ile dolu bir dünyaya adım atmasını işler.

Magic Mike - Striptiz Kulübü

19. Magic Mike - Striptiz Kulübü (2012)

IMDb: 6,1

Fazlasıyla deneyimli olan erkek striptizci Magic Mike, bu mesleğe daha yeni adım atmış olan Kid isminde yeni dansçıya yaptıkları işin hem zevklerini hem de tehlikelerinin ne olduğunu anlatır.

Indecent Proposal - Ahlaksız Teklif

18. Indecent Proposal - Ahlaksız Teklif (1993)

IMDb: 6,0

1993 yapımı yapımı olan filmde bir milyarderin, bir milyon dolar karşılığında Diana adlı bir kadına kendisi ile bir gece geçirmesini teklif eder.

Stay Away From Me - Uzak Dur Benden

17. Stay Away From Me - Uzak Dur Benden (2013)

IMDb: 5,9

Aşk konusunda bahtı kara olan deneyim sahibi olan bir evlilik danışmanının özel bir kadınla tanışmasının ardından adamın bitmek bilmeyen talihsizliği her ikisinin başına bela olur.

Against All Odds - Delicesine

16. Against All Odds - Delicesine (1984)

IMDb: 5,9

Eskiden futbolculuk yapan bir adamın, ahlaksız bir gece kulübü sahibi olan bir kişinin metresinin izini sürmeyi kabul eder. Fakat ele geçirilmesi oldukça zor olan kadını Meksika'da bulunca ona aşık olmasını anlatan 1984 yapımı bir filmdir.

Playing with Fire

15. Playing with Fire (2019 - )

IMDb: 5,9

Kolombiya Kahve Üçgeni'nde bir anne ve kızı ayrıca başka bir kadının daha aynı adama aşık olmasını konu edinir.

Dry Martina

14. Dry Martina (2018)

IMDb: 5,8

Bir hayranıyla yaşadığı tuhaf karşılaşma ve onun eski sevgilisiyle yaptığı kaçamak, seksüel açıdan cesur bir şarkıcıyı Şili'de bir maceraya sürükler.

6 Years

13. 6 Years (2015)

IMDb: 5,6

Altı senedir birliktelikleri devam eden üniversiteli genç çiftin mezuniyetlerinin yaklaşılmasıyla, beklenmedik iş fırsatları ikilinin gelecek planlarını tehdit eder.

Tiger Blood in the Mouth

12. Tiger Blood in the Mouth - Kaplan (2016)

IMDb: 5,6

Yaşlanan ve neredeyse emekliye ayrılmış olan eski boksör olan Ramon; genç, cüretkar ve kendisinin eskiden olduğu gibi boksör Deborah'la tanışmasıyla yeniden hayat bulur. Dizginlenemeyen tutkuları, Ramon'un çevresinde bulunan herkesi terk etmesine sebep olur.

High Society

11. High Society (2018)

IMDb: 5,5

Büyük bir aile şirketinin sanat galerisinin yardımcı küratörüyle siyasi hırslara sahip ekonomi profesörü eşi, elit tabakaya katılmak için her şeyi yapmaya hazırdır.

Madam Claude

10. Madam Claude (2021)

IMDb: 5,4

1960'lı yılların Paris'nde yaşayan Madam Claude'un nüfuzu, seks sektörünün ilerisine geçmiştir fakat bu durum tanıştığı zengin ve genç bir kadın tarafından değiştirilmek üzeredir.

Seninle Ölesiye

9. Ride or Die - Seninle Ölesiye (2021)

IMDb: 5,4

Rei simindeki kadının senelerdir âşık olduğu kadının şiddet uygulayan eşinden kurtulmasına yardım eder. Daha sonra beraber kaçan bu iki kadın arasındaki duygular alevlenir.

Passion - Öldüren Tutku

8. Passion - Öldüren Tutku (2012)

IMDb: 5,3

Asistanlığını yaptığı reklam yöneticisi tarafından dâhiyane fikri çalınan çekingen olan kadın, bu olayın ardından patronundan intikam almak için kolları sıvar.

Duck Butter - Hızlandırılmış Aşk

7. Duck Butter - Hızlandırılmış Aşk (2018)

IMDb: 5,3

İlişkileri içerisindeki yalanlardan bıkmış olan iki genç kadın, 24 saatlik bir cinsellik deneyi yapmaya karar verir. Fakat zaman ilerledikçe romantizm ateşi sönmeye başlar.

A Liberal Passion - Fena Bir Tutku

6. A Liberal Passion - Fena Bir Tutku (2013)

IMDb: 5,2

Yolları kesişen tavizsiz bir idealist ile zengin ve kibirli bir vâris birbirlerine âşık olunca ikisinin de karşıt görüşleri değişmeye başlar.

The Perfect Match

5. The Perfect Match (2016)

IMDb: 4,9

İstediği her kadını etkileyebileceğini düşünen çapkın bir adam, herhangi bir duygusal bağ kurmadan aynı kadın ile 1 ay boyunca çıkacağı iddiasına girer. Ayrıca bu iddiayı kolayca kazanacağına da emindir.

MILF

4. MILF (2018)

IMDb: 4,7

Film, 40'lı yaşlarında olan üç yakın arkadaşın, Fransa'​nın güneyinde kendilerinden yaşça küçük olan erkeklerle ateşli ilişkilerini ve daha sonra kayıp ve kalp kırıklıklarıyla mücadelelerini anlatır.

Fifty Shades of Grey - Grinin Elli Tonu

3. Fifty Shades of Grey - Grinin Elli Tonu (2015)

IMDb: 4,1

Aynı ada sahip kitaptan uyarlanan film, genç üniversite öğrencisi olan bir kadının, zengin ve olgun bir adamla arasında geçen, erotizmin sınırlarının zorlandığı yoğun ilişkilerini anlatır.

Deadly Illusions - Ölümcül Masumiyet

2. Deadly Illusions - Ölümcül Masumiyet (2021)

IMDb: 3,7

Yaratıcılığını kaybeden popüler bir roman yazarının, çocuklarına tuttuğu yeni dadı tutmasıyla gerçek ile kurgu arasındaki sınırın bulanık hale gelmeye başlar.

365 DNI - 365 Gün

1. 365 DNI - 365 Gün (2020)

IMDb: 3,3

2020 yapımı olan filmin yenilerde ikinci filminin çıkmasıyla izleyenleri heyecanlandıran 365 Gün filmi, bir kadının, dominant bir mafya babasının eline düşmesini ve kaçırıp hapsettiği kadının kendisine ona aşık olması için ona 1 sene süre tanıyan adamı konu edinir.

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal