Netflix Bir Dizi Komiklik 2. sezon gelecek mi?

Komedi-dram dizisi olan 'Bir Dizi Komiklik' 2.sezon olmayacağını açıkladı. Netflix'te yayınlanan Bir Dizi Komiklik dizisinin birinci sezonuna devamı gelmeyeceği haberi yayıncıdan duyuruldu. İşte detaylar.

15.05.2022-21:32 - (Son Güncelleme: 15.05.2022-21:32) Netflix Bir Dizi Komiklik 2. sezon gelecek mi?

Netflix'te yayınlanan 'Bir Dizi Komiklik' dizisinde gelişmeler var. Menajerimi Arayın' nın yaratıcısı 'Bir Dizi Komiklik 'ten haber geldi.

Bir Dizi Komiklik bitti

Orijinal adı 'Drole' olan dram-komedi dizisi ilk sezonundan sonra bitti ve 2.sezonu olmayacak.

Fransa yapımı olan dizinin 2.sezon olmayacağını Les Inrockuptibles duyurdu. 18 Mart Cuma günü ilk sezon bölümleri yayınlanmıştı.

Menajerimi Arayın' nın efsane ismi Fanny Herrero, bir röportajında Paris'in renkli eğlenceli stund-up anlatan dizinin 2.sezon senaryosuna başlanıldığı müjdesini vermişti.

Bir Dizi Komiklik

Herrero'dan tepki gecikmedi

İptal edilen dizi için Herrero şu ifadeleri kullandı:

'Basından, izleyicilerden gelen sevecen, coşkulu tepkiler göz önünde iken Netflix 'in dizinin devam etmemesine izin vermediğinden dolayı çok üzgünüm ve hayal kırıklığı yaşamaktayım. Geriye kalan tek şey: Jean Siuen, Mariama Gueye, Younes Boucif ve Elsa Guedj birbirinden muhteşem dört oyuncuyu ortaya çıkaran bu karakterlerin yaratma keyfi ve gururu...' ifadelerini kullandı.

Bir Dizi Komiklik'te Nezir, Bling, Aissatou, Apolline'in hikayesi anlatılmaktadır. Bu muhteşem dörtlü cesaretleri, şakaları ile stund-up başarılı olmak için verdikleri mücadeleyi konu edinmektedir.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Jean Siluen, Younes Boucif, Mariama Gueye, Pascale Arbillot, Ahmed Shawky rol almaktadır.

Younes Boucif yeni projesi belli oldu

Bir Dizi Komiklik dizisinin başrol oyuncularından biri olan Younes Boucif, yine Netflix'te kendisini görme fırsatımız olacak. Yeni filmi Lonely Planet'te oynayacağını açıkladı. 

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal