Yargı dizisi bitiyor mu? Yargı FİNAL mi yapıyor? Yargı sezon finali ne zaman? Yargı kaçıncı bölümde final yapacak?

Yargı dizisinin final yapacağı haberleri gündeme bomba gibi düştü. İlgiyle takip edilen dizinin kaçıncı bölümde final yapacağı merak konusu oldu. İzleyiciler, Yargı dizisi ne zaman final yapacak? Sezon finali tarihi belli oldu mu? Gibi sorulara yanıt aramaya başladı. İşte yargı dizisi halkında merak edilen her şey...

15.05.2022-20:45 - (Son Güncelleme: 15.05.2022-20:45) Yargı dizisi bitiyor mu? Yargı FİNAL mi yapıyor? Yargı sezon finali ne zaman? Yargı kaçıncı bölümde final yapacak?

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Yargı dizisinin final yapacağı iddiaları ortaya atıldı. Dizinin sezon finali tarihi izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Dizinin sezon finalinin kaçıncı bölümde yapılacağının belli olduğu konuşulurken, izleyiciler merak içinde araştırmalarına başladı. Yargı dizisi ne zaman sezon finali yapacak? Sorusu en çok yanıt aranan sorular arasında yer aldı.

İlgiyle takip edilen dizinin final yapacağının ortaya atılması izleyicileri üzdü. Dizinin hayranları Yargı dizisi ne zaman final yapacak? Sorusuna yanıt aramaya başladı. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı dizi en çok izlenen yapımlar arasında yer alıyor. Sema Ergenekon tarafından yazılan dizinin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor. Dizide Kaan Urgancıoğlu Savcı Ilgaz karakterine can verirken, güzel oyuncu Pınar Deniz ise Avukat Ceylin karakterini canlandırıyor.

Yargı dizisi

Yargı'nın sezon finali kaçıncı bölümde olacak?

Sevilen dizinin ne zaman sezon finali yapacağı ise belli oldu. Birsel Altuntaş'ın haberine göre, Yargı dizisi 34.Bölümde ekranlara bir süre ara vererek sezon finali yapacak.

Her hafta Pazar akşamları ekrana gelen dizi güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Arslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Başak Gümülcinelioğlu, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor.

Sevilen dizinin final tarihi de merak konusu oldu. İzleyiciler tarafından sıklıkla araştırılan konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal