Netflix Aşkımın Sonbaharı film konusu ve oyuncuları

Netflix son dönemlerin en çok izlenen içeriklerini üreten platformlar arasındadır. Bundan dolayı da platformda yayınlanmakta olan diziler veya filmler de izleyici tarafından merak ediliyor. Aşkımın Sonbaharı isimli film de merak edilen içeriklerden biri.

24.03.2022-20:24 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-20:24) Netflix Aşkımın Sonbaharı film konusu ve oyuncuları

Japon filmi olan Aşkımın Sonbaharı isimli filmde Kento Nakajima’nın canlandırdığı Haruto adında bir gencin hayatını konu edinerek başlamakta. Haruto normal olarak geleceği için çalışıp idealleri peşinde koşmaya devam eden bir gençtir. Bunun yanında ise fotoğraçılık mesleğine olan tutkusu da dikkat çeker. 

film yorumu

Aşkı yakalıyor!

Tam bir meslek sahibi olmadan öylesine işlerede çalışmaya devam ederken hayatının akışında değişiklik yaratacak bir olay çıkıyor karşısına. Bir kuaför salonun aşkı buluyor. Kento Nakajima’nın canlandırdığı Haruto adında genç kıza aşık olan Haruto kendine olan inancını kuvvetlendiriyor ve hedeflerini gerçekleştirmek için ve böylece aşık olduğu kızla beraber olmak için söz veriyor.

Romantizm arayanlar için ideal

Film ilk yarı itibariyle çokca romantik sahneler sergiliyor. Bu durum romantizm seven izleyiciler için güzel olsa da bu konuda çok olumlu olmayan seyircileri bayacağını söyleyebiliriz. İlk yarı itibariyle çiftin lise aşkına benzer aşk gel gitlerini her ince ayrıntısı ile ekrana taşıyor. Burada biraz fazla detay verilmesi ise sıkıcı bir taraf oluşturuyor. Ancak ikinci bölümde başka bir hikaye çıkıyor karşımıza.

Film yorumu

 Misaki, yaşının küçük olmasına rağmen bedensel olarak birçok sorun yaşadığı için bir doktora gitmeyi planlıyor. Doktorun koyduğu tanı ise şaşkınlık yaratıyor, progeroid sendromunun ta kendisi. Bu ciddi hastalık genel olarak erken yaşlanma gibi görülüyor. Fakat sonucu kanser olmaya dek gidebiliyor. Bu tanının ardından ise genç kızı ve ailesinin yanı sıra artık ona aşık olan Haruto'yu da zorlu mücadele bekliyor. 

İlk yarıda film içerisinde olan romantiklik ve aşırı lise aşkı tadı ikinci yarıda kendini drama bırakıyor. Misaki ise hastalığın etkisi ile tamamen yaşlı bir kadın oluyor. Oyuncuların da etkileyici performansları ile beraber hikaye daha da yüksek seviyeye ulaşıyor. 

My Dearest, Like a Cherry Blossom Film oyuncu kadrosu

-Kento Nakajima – Harutoo

-Honoka Matsumoto – Misaki

-Jun Kaname

-Hidekazu Mashima

-Mitsuhiro Oikawa

-Kento Nagayama

-Yuki Sakurai

-Shuntaro Yanagi

-Yumi Wakatsuki 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal