Netanyahu Ateşkes Sonrası Tehdit Mesajı Verdi!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ateşkes sonrası tehdit dolu açıklamalarda bulundu. Netanyahu, "Gazze'den yeni roket saldırısı yapılırsa, güçlü şekilde yanıt vereceğiz dedi" dedi.

21.05.2021-14:38 - (Son Güncelleme: 21.05.2021-16:12) Netanyahu Ateşkes Sonrası Tehdit Mesajı Verdi!

Binyamin Netanyahu yaptığı basın açıklamasında Gazze'yi tehdit etti.

"TÜM BAŞARILAR ZAMANLA ORTAYA ÇIKACAK"

Gazze'ye yönelik yapılan saldırının, Hamas'a büyük zarar verdirdiğini ifade eden Netanyahu, "İsrail, Hamas ile denklemi değiştirdi’’ şeklinde konuştu. Gazze Şeridi'ndeki radikallere karşı 11 günlük güçlü saldırılar, güç dengesi ve oyunun kurallarında değişiklik yarattığını ifade eden Netanyahu, ‘’Henüz her şey halk ve Hamas tarafından bilinmemekle birlikte tüm başarılar zamanla ortaya çıkacaktır." dedi

"CESUR VE YENİ ŞEYLER YAPTIĞIMIZI SÖYLEYEBİLİRİM"

Yaptığı basın toplantısında, ‘’Cesur ve yeni şeyler yaptığımızı söyleyebilirim; karadan işgal yapmak gerekli olsaydı, bunu yapardık, ama hedefe daha güvenli yollarla ulaşabileceğimizi düşündüm. Gazze'den yeni roket saldırısı yapılırsa, güçlü şekilde yanıt vereceğiz." diyerek tehdit dolu mesajlar verdi.

66 ÇOCUK YAŞAMINI YİTİRDİ

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan son açıklamaya göre İsrail saldırılarında 66'sı çocuk 243 kişi hayatını kaybetti, 1910 kişi yaralandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal