Nesrin Cavadzade Gökhan Alkan aşkı bitti mi, neden bitti? Nesrin Cavadzade Gökhan Alkan çifti arasında sular durulmuyor

Uzun süredir aşk yaşayan Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan aşkına nazar mı değdi? Sosyal medya üzerinden çift birlikte oldukları tüm fotoğrafları kaldırdı. İlişkileri ile birçok kişinin beğenisi toplayan ikili ayrıldı mı? Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan aşkı neden bitti? İşte detaylar...

21.06.2022-02:00 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-11:22) Nesrin Cavadzade Gökhan Alkan aşkı bitti mi, neden bitti? Nesrin Cavadzade Gökhan Alkan çifti arasında sular durulmuyor

Hakkında bir çok kez ayrılık haberi çıkan ikili Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan'ın aşkının neden bittiği sevenleri tarafından araştırılmaya başlandı. Gizemli ayrılık için araştırmalar devam ederken ikilinin neden ayrıldığı hakkında şaşırtan bilgilere ulaşıldı. Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan neden ayrıldı, ilişkileri neden biti?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'da aynı dönem rol alan Nesrin Cavadzeda ve Gökhan Alkan'ın diziden ayrılmaları sonrasında bir arada oldukları açıklandı. Sosyal medya üzerinden kıskandıran paylaşımlarda bulunan ikililerin kısa zamanda evlenecekleri magazinde yer alırken ayrılık haberleri gündeme gelmeye başladı.

Gökhan Alkan'ın yer aldığı Kalp Yarası dizisi nedeniyle bir süre Antakya'da kalınmasıyla iki sevgilinin arasına mesafeler girmişti. Her ne kadar ikili farklı şehirlerde olsa da aşklarını yaşamaya devam ettikleri sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarla belli oldu.

Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan ayrıldı mı?

Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan ilişkisi bitti mi?

Kısa süre önce ikilinin hakkında çıkan ayrılık haberleri sonrasında Gökhan Alkan'ın doğum gününün kutlanması için düzenlenen partide Nesrin Cavadzade'nin bulunması ilişkinin devam ettiğine işaret etti. Fakat sosyal medya üzerinden fotoğrafların silinmesiyle beraber evlenecekleri beklenen ikili şaşırttı. 2 yılı aşkın süredir aşk hayatları devam eden Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan'ın son hamlesi ayrılığı kesinleştirdi. Nesrin Cavadzade sosyal medya üzerinden Gökhan Alkan'ı takipten çıkardı. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal