Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti boşanıyor mu?

Uzun süredir evli olan Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çiftinden hayranlarını üzecek bir iddia ortaya atıldı. Kadir Doğulu’nun bir eğlence mekanında yakalanan görüntüleri sonrasında ikili arasında ayrılık iddiaları ortaya atıldı. Peki Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti boşanıyor mu? İşte detaylar...

25.04.2023-18:04 - (Son Güncelleme: 25.04.2023-18:04) Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti boşanıyor mu?

Fatih Harbiye dizisiyle başlayan aşk hayatlarını evliliğe taşıyan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinden hayranlarını üzecek bir iddia ortaya atıldı. Doğulu'nun bir eğlence mekanında çekilen görüntüleri üzerinde Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu boşanıyor mu? sorusu gündeme taşındı. 

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti boşanıyor mu?

Neslihan Atagül’e her fırsatta aşık olduğunu dile getiren Kadir Doğulu’nun son görüntüleri, Doğulu’nun aşkını yalanlar cinsten gibi duruyor. 

Neslihan Atagül Kadir Doğulu

Instagram’da magazin haberleri yayımlayan badessnews’de yer alan görüntülerde; Boop Alaçatı’da eğlenmeye giden Doğulu’nun bir kadınla sarmaş dolaş halleri çevredekiler tarafından kayıt altına alındı.

Neslihan Atagül Kadir Doğulu

Magazin dünyasının gündemini bomba gibi sarsan bu olay hakkında Neslihan Atagül veya Kadir Doğulu’dan henüz bir açıklama gelmedi.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal