Aşk-ı Memnu dizisinin efsane oyuncusu Rana Cabbar hayatını kaybetti

Geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan Aşk-ı Memnu dizisinin efsane oyuncusu Rana Cabbar hayatını kaybetti. Usta oyuncu hakkında acı haberi menajeri açıkladı. İşte detaylar…

20.04.2023-14:41 - (Son Güncelleme: 20.04.2023-14:46)

Aşk-ı Memnu dizisinin Süleyman efendi rolü ile gönüllerde taht kuran usta oyuncu Rana Cabbar, 78 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncunun ölüm haberini menajerlik şirketi açıkladı. 

Rana Cabbar hayatını kaybetti

Nisan'da rahatsızlanarak Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan usta oyuncu Rana Cabbar, hayatını kaybetti. 78 yaşındaki sanatçının ölümünü açıklayan Sökmen Menajerlik, "Değerli oyuncumuz Rana Cabbar'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz" mesajını yayımladı. Rana Cabbar; Akrebin Yolculuğu, 72. Koğuş, Kabadayı gibi sinema filmleri ve Aşk-ı Memnu, Beyaz Gelincik gibi televizyon dizileriyle tanınıyordu.

"Nurlar içinde uyu büyük usta"

Acı haberi duyuran isimlerden olan oyuncu Metin Yıldız da Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünden verdiği mesajda "Nurlar içinde uyu büyük usta" dedi.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal