Nem Dolgusu

Nem dolgusu ne işe yarar? Kimler için uygundur? Nasıl yaptırılmalıdır? Elde edilecek olan verimliliğin ve cilt güzelliğinin en nitelikli hale gelmesi için uygun alt yapı hazırlanmıştır. Haberimizin devamına göz atarak bu mucizevi işlem hakkında daha net şekilde bilgi alın!

16.06.2020-16:46 - (Son Güncelleme: 16.06.2020-16:45) Nem Dolgusu

Son dönemlerde estetik cerrahide ve yapılan uygulamalarda büyük bir çeşitlenme söz konusudur. Sizin için en yeni uygulamalardan biri olan nem dolgusunu araştırdık.

Nem Dolgusu Nedir?

Nem dolgusu kişilerin ciltlerinde kuruluğun ortaya çıkardığı sorunların çözülmesi için özel olarak uygulanır. Kuruluk ciltte kırışıklıkların oluşması ve cildin kalitesini kaybetmesi konusunda çok büyük bir öneme sahiptir. Tam da bu noktada özellikle nem dolgusu anlık sonuç veren uygulamalardandır. Uygulamanın gerçekleştirilmesinin hemen sonrasında anlık olarak sonucu göreceksiniz. Bu sonucun yanı sıra uzun vadede de harika bir yumuşaklık ve gençlik elde etme imkanını yakalayabilirsiniz.

Nem dolgusu sayesinde cildinizin kuruluk ile mücadelesinde bir adım öne geçmesini sağlayın. Yaşlılık ile mücadele için kırışıklıkların oluşmasını beklememelisiniz. Kısa bir süre içerisinde nemi ve cilt bariyerini güçlendirecek uygulamalar ile çözüm aramalısınız.

Nasıl Uygulanır?

Nem dolgusu enjeksiyon yöntemi ile uygulanmaktadır. Bu noktada cilde esnekliğini kazandıran hyaluronik asidin doğal olarak salgılanmasını mümkün kılan N-asetil glukozamin uygulanır. Bu belirli dozlarda kişinin cildinin ihtiyaçlarına göre özel olarak belirlenir. Sadece konunun uzmanları ile iş birliği yapılması gerekmektedir. Dozun belirlenmesinden uygulamanın yapılmasına kadar her aşamada verimliliğin en yüksek seviyede olması gerekiyor. Hem konusunda uzman hem de daha öncesinde yapılan uygulamalarda olumlu sonuçlar almış olan merkezleri tercih etmek sizin için daha verimli olacaktır.

Acılı Bir İşlem Midir?

İşlem kesinlikle acılı değildir. Sadece küçük bir iğne yardımı ile gerekli olan maddelerin cilde enjekte edilmesi ile işlem gerçekleştirilmektedir. Bu uygulamanın hemen öncesinde ciltte ağrıyı azaltacak soğutucu kremler de uygulanabilmektedir. Nem dengesini yeniden kazanmak için harika bir uygulamanın tadını çıkarabilirisiniz. Acılı bir işlem olmadığı için dilediğiniz şekilde tekrarlatabilirsiniz.

Acılı işlem olmamasının bir diğer olumlu boyutu da cerrahi işlemlere gerek kalmadan cildinizde gençleşmeyi sağlamasıdır. Acı dahi duymadan cildinize genç bir görünüm kazandırmak için fırsat elde edeceksiniz.

Nem Dengesini Korumak İçin Nelere Dikkat Edilmelidir?

Nem dengesini korumak için kişilerin dikkat etmesi gereken hususlar;

• Su tüketimine büyük önem verilmelidir.

• Su tüketimi cildin canlılığını en net şekilde koruyacak olan unsurlar arasında yer alır.

• Cilt temizliğini yaparken kullandığınız ürünlerin kesinlikle alkol içermemesi gerekir. Alkol ciltteki nemin uçmasına ve sebum dengesinin tam manası ile ortadan kalkmasına neden olmaktadır.

Bu detayların yanı sıra düzenli olarak gerekli olan bakımların tekrarlanması da oldukça önemlidir. Nem dengesini koruyabilmek adına en doğru noktalardan biri nem dolgusu gibi düzenli olarak uygulanan profesyonel dokunuşlardır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal