Neler Oluyor Hayatta Hakan Ural neden yok, ayrıldı mı?

Hafta içi her sabah Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programının sunucusu Hakan Ural bugün yayınlanan bölümde yer almadı. Ekranda sevilen sunucuyu göremeyen seyirci, Hakan Ural'ın programa çıkmama nedenini araştırıyor. Peki, Hakan Ural 'Neler Oluyor Hayatta' programına neden çıkmadı? Hakan Ural programdan ayrıldı mı? İşte detaylar...

15.06.2022-11:48 - (Son Güncelleme: 15.06.2022-11:48) Neler Oluyor Hayatta Hakan Ural neden yok, ayrıldı mı?

Sevilen oyuncu Hakan Ural'ın hem sunuculuğunu hem de yorumculuğunu yaptığı 'Neler Oluyor Hayatta' isimli program hafta içi her gün olduğu gibi bugün de ekrandaki yerini aldı. Fakat bugün yayınlanan bölümde sevilen isim Hakan Ural yer almadı. Peki, Hakan Ural 'Neler Oluyor Hayatta' programında neden yok, ayrıldı mı? Detaylar haberimizde...

Hakan Ural 'Neler Oluyor Hayatta' programında neden yok?

Hakan Ural'ın programda olmama nedeni merak edilirken Ural'dan hayranlarının içini rahatlatacak açıklama geldi. Programdan ayrılıp ayrılmadığı merakla araştırılan Hakan Ural'ın, neden programa çıkmadığı belli oldu.

Hakan Ural, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla röportaj yapmak amacıyla Ankara'ya gitti. Bundan dolayı Süleyman Soylu'yla gerçekleştirdiği röportaj ile ekranda yerini alacak.

 hakan ural süleyman soylu röportajı

Hakan Ural kim?

2 Ocak 1968 İstanbul doğumlu olan Hakan Ural'ın annesi ev hanımı babası ise şarkıcıdır.

Babası, 16 yaşına gelene dek çocuğu olduğunu kabullenmese de 17 yaşına girdiğinde babasının velayeti altına geçmiştir. Fındıkzade'de annesi ile büyümüş ve çocukluk yaşlarında ayakkabı boyacılığı yapmıştır. 16 yaşındayken mankenlik yapmaya başlayan Ural, sonrasında Yeşilçam sinemasında peş peşe film teklifi almıştır. Ancak, okulundan dolayı Amerika'ya gitmeye karar verdiği için bu teklifleri geri çevirmiştir.

19 yaşındayken şarkıcı Sibel Can'la hayatını birleştirmiş ve 2 çocuğu olmuştur. 1986 senesinde Banu Alkan'la rol aldığı Mavi Yolculuk filmiyle adını duyuran Ural, sonraki yıllarda dönemin birçok ünlü ismiyle başrol oynama fırsatı bulmuştur.

 hakan ural kim

2014 senesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat hikayesinin anlatıldığı Kod Adı: K.O.Z isimli filmde rol almıştır. Cem Krutoğlu'nun Erdoğan'ı canlandırdığı yapımda birçok ünlü isim oynamıştır.

2016 senesinde Gürkan Uygun ile Ayça Varlıer'in kadrosunda yer aldığı Kehriban isimli dizide Oğuz Doğu karakterine hayat vermiştir.

2019'dan bu yana ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta isimli programda Nur Tuğba Algül'le birlikte sunuculuk ve yorumculuk yapıyor.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal