Can Yaman’ın lansman gecesinde yaptığı hareket gazetecileri kızdırdı: Kameraları kapattılar

Ülkemizde yaptığı sezonluk dizilerle tanınan ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan Can Yaman, Türkiye’de düzenlenen bir lansman için ülkeye döndü. Gece basın mensuplarına yaptığı tavırlarla dikkat çeken Yaman’a, gazeteciler tepki gösterdi.

15.06.2022-10:40 - (Son Güncelleme: 15.06.2022-11:14)

Sinem Kobal’la beraber rol aldığı Gönül İşleri dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Can Yaman, Demet Özdemir’le başrolü paylaştığı Erkenci Kuş dizisiyle büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Bir süredir İtalya’da yaşayan ve özel bir gece için Türkiye’ye gelen Yaman, basın mensuplarını yaptığı hareketle gündem oldu. 

Can Yaman’dan gazetecileri kızdıran hareket

Ünü yurt dışına taşan ve İtalyan basınında büyük ilgi gören genç oyuncu Can Yaman, bir süredir sevgilisi ile birlikte İtalya’da yaşıyor, mesleki kariyerine orada yön vereceğini belirten Yaman, özel bir lansman gecesi için Türkiye’ye geldi. Şaşalı geceye ünlülerin ilgisi yoğun olurken, genç oyuncunun basın mensuplarının röportaj isteklerine umursamaz tavır göstermesi, gazetecileri kızdırdı. Olay üzerine sosyal medyada Can Yaman hakkında binlerce tweet atıldı. 

‘Türk basınına ihtiyacımı var’

Geceye katılırken basın mensuplarını umursamayan Can Yaman’a kızan gazeteci arkadaşlar Yaman’ı görünce, "İndirin abi, adam İtalya'nın yıldızı, Türk basınına ihtiyacı mı var?" sözleriyle eleştiride bulundu. 

Can Yaman

Sosyal medyada binlerce tweet atıldı 

Yaşanan olay sonrasında sosyal medyada gündem olan Can Yaman hakkında binlerce tweet atıldı. Yapılan yorumların bir kısmında, "Türk basınıyla muhatap olmuyor ama Türk dizisi yapıyor" derken, bazıları da Can Yaman'ın tavrında bir sorun olmadığını yazdı.

‘Arka odaya geçelim kanıtlayayım’

Daha önce de adı bazı skandal olaylara karışan Can Yaman, katıldığı bir televizyon programında "Can Yaman'ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayan bir şeyler anlatabilir misin?" sorusuna olay yaratan bir yanıt vermişti.

Yaman, kadın hayranına, "Arka odaya geçelim kanıtlayalım" yanıtı vererek bir skandala imza atmıştı.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal