Neftçi Bakü Beşiktaş maç özeti ve golleri izle Haber Global | Neftçi Bakü BJK youtube geniş özeti ve maçın golleri

UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Beşiktaş deplasmanda Azerbaycan ekibi ile karşılaştı. Futbol severler maçın ardından internete yönelerek Neftçi Bakü Beşiktaş maç özeti izle, Neftçi Bakü BJK geniş özet ve goller gibi araştırmalara koyuldu.

10.08.2023-21:40 - (Son Güncelleme: 10.08.2023-21:40)

Avrupa’da yoluna emin adımlarla devam eden Beşiktaş deplasmanda kardeş ülke Azerbaycan’ın temsilcisi Neftçi Bakü ile zorlu bir mücadeleye çıktı. Bol ve nefes kesen pozisyonlara sahne olan maçın sona ermesinin ardından futbol severler maçın önemli anlarını izlemek için arama motorları üzerinden Neftçi Bakü Beşiktaş maç özeti ve golleri izle Haber Global ve Neftçi Bakü BJK youtube geniş özeti ve maçın golleri gibi terimleri sorguluyor. 

Neftçi Bakü Beşiktaş maçı ne zaman?

Neftçi Bakü Beşiktaş maçı 10 Ağustos 2023 saat 20.00’de Neftçi Arena’da oynandı. Zorlu karşılaşma Haber Global aracılığıyla canlı olarak futbol severlerle buluştu.

Neftçi Bakü Beşiktaş maçını kim yönetti?

Neftçi Bakü Beşiktaş maçında Avusturyalı hakem Lukas Fahndrich düdük çaldı.

Neftçi Bakü Beşiktaş

Neftçi Bakü-Beşiktaş muhtemel 11'ler:

Neftçi Bakü: Brkic, Qarayev, Tamas, Salahli, Buludov, Matias, Makhmudov, Ozobic, Israfilov, Hacıyev, Jaber

Beşiktaş: Mert, Rosier, Onana, Colley, Umut, Onur, Salih, Amir, Gedson, Muleka, Aboubakar

Neftçi Bakü Beşiktaş maç özeti ve golleri izle

Neftçi Bakü Beşiktaş maçının özet görüntüleri milyonlarca futbol severin gündeminde yer alıyor. Ülke puanı için kritik bir öneme sahip olan bu karşılaşmanın önemli pozisyonlarını ve gollerini izlemek isteyenler internet üzerinden Neftçi Bakü Beşiktaş maç özeti ve golleri izle, Neftçi Bakü Beşiktaş maç özeti yayınlandı mı? Neftçi Bakü BJK özet Haber Global gibi terimleri araştırıyor.

Neftçi Bakü Beşiktaş maçı özeti, karşılaşmanın sona ermesinden sonra Haber Global ekranlarında ve Haber Global Youtube kanalında yayınlanacak. 

Kara Kartal 233. randevuda

Beşiktaş bu akşam oynayacağı Neftçi Bakü maçı ile beraber Avrupa semalarındaki 233. maçına çıkacak. Geride kalan 232 maçta 86 kez kazanan siyah beyazlılar, 47 beraberlik ve 99 yenilgi yaşadı. Bu maçlarda temsilcimiz 304 gol atarken kalesinde 347 gol gördü.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal