Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı Evleniyor!

Sosyal medyada en çok takip edilen çiftlerden Nazlı Kayı-Hacı Sabancı düğününün detayları belli oldu! Pandemi sebebiyle bir aksilik olmazsa çift, 26 Ağustos’ta evlenecek!

09.04.2021-17:32 - (Son Güncelleme: 09.04.2021-17:32) Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı Evleniyor!

Geçen aralık ayında nişanlanarak evliliğe ilk adımı atan cemiyetin ünlü çifti Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı’nın düğün tarihi nihayet belli oldu. Sosyal medya kullanıcılarının en çok takip ettiği çiftlerden biri olan Nazlı-Hacı çiftinin ne zaman evleneceği merak konusu olmuştu. Eğer pandemi sebebi ile bir aksilik çıkmazsa sosyal medyanın en çok yakıştırdığı çift, 26 Ağustos’ta dünya evine girecek.

GİZLİLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞMALAR VAR!

Tüm aile bu bilgiyi gizlilik içerisinde tutmaya çalışıyor ve konu hakkındaki hazırlıkları gizlilik içerisinde yürütüyor. Ancak tüm bu gizliliğe rağmen, düğünün nerede olacağı bilgisine ulaşıldı.  Kovid-19  vakalarının yeniden yükselmesi riski sebebiyle büyük bir düğün yapmak istemeyen çift Arzu-Ömer Sabancı’nın Kanlıca’daki muhteşem yalısında nikah masasına oturacak!

3 yıldır birlikte olan çift, 18 Aralık’ta Bursa’da Nazlı Kayı’nın ailesinin evinde nişanlanmıştı.

Türk örf ve adetlerine göre kız evinde nişan yapan çift, erkek evinde evlenecek. Tarih son dakika değişse bile, ağustos sonuna kadar evlenmek isteyen Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı, balayı planlarını şimdiden belirlemiş! 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal