Navigasyonla yanlış yöne giren sürücü Beşiktaş’ı birbirine kattı

Navigasyonla ilerleye bir araç Beşiktaş’ta dehşet saçtı. Yanlış yöne giren sürücü ortalığı savaş alanına döndürdü. İşte detaylar…

05.08.2022-08:59 - (Son Güncelleme: 05.08.2022-17:45) Navigasyonla yanlış yöne giren sürücü Beşiktaş’ı birbirine kattı

Dün gece Beşiktaş’ta yaşanan korkunç kaza yürekleri ağza getirdi. Navigasyon ile yol alan sürücü yanlış yöne girince zincirleme kazaya neden oldu. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada 7 kişi yaralandı. 

Ters yöne girdi ortalığı birbirine kattı 

Navigasyonla yol alan sürücü ters yola girdi. Önce içinde 5 kişinin bulunduğu taksiye çarpan sürücü, daha sonra aynı yönde olan başka bir araca çarptı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, aralarında çocukların da bulunduğu 7 kişi yaralandı.

Beşiktaş kaza

7 kişi yaralandı 

Dün gece geç saatlerde meydana gelen kaza Beşiktaş’ta bulunan Akmerkez yolu üzerinde meydana geldi. Aracını navigasyon yardımı ile süren 34 J 838 plakalı otomobil, Akmerkez yolu üzerinde ters yola girdi. Ters yöne giren araç yoluna devam ederken içinde bulunan ticari taksiye çarptı. Daha sonrasında ise başka bir araç kaza yapan arabalara çarptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Beşiktaş navigasyon kaza

Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı

Yaşanan korkunç kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan kişilere olay yerinde müdahale edildikten sonra çevredeki hastaneye sevk edildi. 

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal