Nasıl Hızlıca Brozlaşılır? Hızlı Bronzlaşmanın Yolları

Yazın güzelce bronzlaşmak ancak bunu bir an önce yapmak isteyenler için 3 farklı yöntem hazırladık. Hem doğal hem de kolay olan bu yöntemlere bayılacaksınız.

29.07.2019-14:03 - (Son Güncelleme: 29.07.2019-14:03) Nasıl Hızlıca Brozlaşılır? Hızlı Bronzlaşmanın Yolları

Limon, kahve ve vazelinle bronzlaşmak kolay ve maliyetsiz olabilir. Yazın çoktan bronzlaşmak ve çekici bir görünüme sahip olmak için yazımızı okumalısınız.

LİMON İLE BRONZLAŞMA

Limon suyu cildin güneş ışığına hassasiyetini artırabileceğinden aynı işlemi güneşlenirken uygulamanız tavsiye edilmemektedir.Uygulanması rahat olan bu işlem, taze limondan sıktığınız limon suyunu cildinize uygulamanız ile yapılır. Bu kullanımı yaptıktan sonra 15 dakika bekleterek ılık su ile yıkamanız tavsiye edilir.

VAZELİN İLE BRONZLAŞMA

Vazelin kuru olan yerinizi nemlendirmek için çok ideal bir tercihtir. Bronzlaştırıcı kreminizi uygulamadan önce vazelin kullanın. Böylece vazelin bronzerın cildinize daha iyi yayılmasını mümkün kılacak ve güzel bir bronzluk oluşturacaktır.

KAHVE İLE BRONZLAŞMA

MALZEMELER

Bir fincan kahve tozu
2 çorba kaşığı zeytinyağı

HAZIRLANIŞI

Edindiğiniz kahve tozu ile beraber zeytinyağını macun kıvamı elde edene kadar harmanlayın. Bu karışımı yüzünüz, bacaklarınız ve kollarınız ilk olarak olmak üzere bütün vücudunuza kullanın. Bu karışım yaklaşık 15 dakika boyunca cildinizde bekletin. Ilık su ile temizleyin.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal