NASA'nın Ay'da Asıl Hedefi Ortaya Çıktı!

NASA gündemden inmiyor. Bilindiği gibi yeni keşif aracı Perseverance'ın uzaya gönderilişi birkaç defa ertelendi. Fakat bu ertelemeler yalnızca Perseverance'la kalmadı. Son gelişmelere bakıldığında NASA, yeni nesil James Webb Uzay Teleskobu'nun da gönderilişini erteledi.

17.07.2020-16:57 - (Son Güncelleme: 17.07.2020-17:14) NASA'nın Ay'da Asıl Hedefi Ortaya Çıktı!
Yeni nesil uzay teleskobu 31 Ekim 2021 tarihinde gönderilecek. Öte yandan NASA, Ay'a tekrar astronot yollamak istiyor. Fakat Ay roketi çalışmaları da koronavirüs salgınından etkilenerek sekteye uğradı. Fakat Ay göreviyle ilgili tuhaf iddialar mevcut. Komplo teorisyenleri, Dünya'nın uydusu Ay'da uzaylılara ait yapılar yer aldığını ve NASA'nın bunları araştırmak için seneler sonra tekrar Ay'a insan yollamak istediğini bildiriyor. Uzaylı avcıları Ay'daki bir kraterde uzaylıların üs olduğunu dile getirdi. İşte konuyla ilgili ayrıntılar ve sözde deliller...

Bilindiği gibi NASA, senelerin ardından Ay'a tekrar astronot yollamak için projeye başladı. Fakat bu proje şimdilik salgın sebebiyle yavaşladı. Komplo teorisyenleri da NASA'nın Ay'a seneler sonra gitmesinin sebebini uzaylılara bağlıyor.

Teorisyenler, NASA'nın Ay'da önemli keşifleri olduğunu, fakat bunları kamuoyundan gizlediği ifade ediliyor. Son olarak ünlü uzaylı uzmanı Scott C. Waring dikkat çeken bir iddiadan söz etti.

Waring, Ay ait görsellerde bir kraterin kenarında uzaylılara ait yapı olduğunu söyledi.

UFO uzmanını açıklamasında, 'Bir uygulama kullandım ve ekran görüntüsü aldım. Fotoğrafı iyice büyütüp, pikselleri temizledim ve yapıyı renklendirdim. Böylece söz konusu yapı rahatça görünüyor. Diğer yandan bu bir yapı değil, belki büyük bir uzay gemisi bile olabilir' ifadelerini kullandı.

Bu tuhaf iddia sosyal medyada da tartışmalara yol açtı. Kullanıcıların bir takımı Ay'da uzaylılara ait herhangi bir gemi veya yapının yer almadığını dile getirirken, bazıları da komplo teorisyenlerinin iddiaları öne sürüyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal