Nakit ihtiyacı olanlara müjde! 10 bin TL anında hesabınızda!

Garanti BBVA’dan müjdeli haber geldi! Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara 10 bin TL ödeme yapılacak. T.C kimlik numarası ile başvuru yapan vatandaşlar bu haktan yararlanabilecek. Peki, Garanti BBVA ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru hakkındaki detaylar…

23.05.2022-13:05 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-13:05) Nakit ihtiyacı olanlara müjde! 10 bin TL anında hesabınızda!

Bankaların sağlamış olduğu kredi imkanların vatandaşların odağında yer alıyor. Garanti BBVA, başvuru yapacak olan tüm müşterilerine ihtiyaç kredisi verecek. 36 ay vade seçeneği sunan banka başvuruların Garanti BBVA üzerinden yapılacağını duyurdu. Başvuru için vatandaşlar yalnızca T.C. Kimlik numaraları gerekli olacak. Başvurur sonrası gelen SMS ile kredilerini kullanabilecekler. Peki, Garanti BBVA ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru hakkındaki detaylar…

Garanti BBVA ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Garanti BBVA’nın sağlamış olduğun 10 bin TL’lik kredi paketi başvuruları telefon üzerinden yapılabilir. SMS göndererek anından kredinizi alabilirsiniz. Ancak istenen bir kriterde yer almaktadır. Başvuru için kredi notunuzun 1200 ve üzerinde olması gerekmektedir. Gönderdiğiniz SMS ücreti de sizin tarafınızdan karşılanmaktadır.

Anında 10 Bin TL

Anında hesabınıza aktarılacak

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların sunduğu fırsatları araştırmaktadır. Bir haberde Garanti BBVA’dan geldi. Başvuruda bulunan vatandaşlara 10.000 TL kredi verilecek. Garanti BBVA şubelerinden %1,39’den başlayan faiz oranları ve 36 aya kadar vade seçeneği ile sunulan kredi fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Başvurunuz sonrasında krediniz hemen onay alacaktır. Onay alan müşteriler 10.000 TL nakit ödeme, vadesiz TL hesabından paralarını çekebilecek.

Garanti BBVA’dan acil 10 bin TL fırsatı

Garanti BBVA müşterileri diğer iki başvuru yöntemi dışında internet bankacılığı ile de başvuru da bulunabilirler. Garanti BBVA internet bankacılığı adresine giriş yaptığınızda ekranda yer alan ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurmalısınız. Bunun için bankanın müşterisi olmanız gerekmektedir. Başvurunuz sonrası incelemeler yapıldıktan sonra uygun görülmesi durumunda hemen ödemeniz yapılacaktır.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal