Nakit avans ihtiyacı olanlara müjde! 15.000 TL nakit çekebilirsiniz! Anında hesaplarda!

Covid – 19 salgının etkisinden henüz kurtulamamışken Rusya- Ukrayna savaşının patlak vermesi ülke ekonomisini fazlasıyla etkiledi. Yaşam şartları her geçen gün ağırlaşırken vatandaşların nakit ihtiyaçları da arttı. Bankaların sağlamış olduğu nakit destek kampanyaları da oldukça dikkat çekiyor. İşte konu hakkında merak edilen detaylar…

19.05.2022-20:16 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-20:16) Nakit avans ihtiyacı olanlara müjde! 15.000 TL nakit çekebilirsiniz! Anında hesaplarda!

Bankalardan kampanya açıklamaları gelmeye devam ediyor. Günlük 15 bin TL'ye kadar varan anında nakit ihtiyacı olanlara kamu bankalarından destek geldi. Vakıfbank’ın verdiği nakit avansta vatandaşların dikkatinde yer alıyor. İşte konu hakkında merak edilen detaylar…

Vakıfbank'tan taksitli nakit avans hizmeti

Türkiye’de en bilindik ve köklü banklardan biri olan Vakıfbank, yeni kampanyalı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Her gün müşterileri arasına bir yenisini ekleyen Vakıfbank, müşterilerinin yanında olduğunu açıkladı.

Ekonomik şartların zorlaşması ile nakit ihtiyacı duyan vatandaşlar bankaların yolunu tutmaktadır. Müşterilerine taksitli nakit avans vereceğini açıklayan Vakıfbank kampanyası dikkat çekiyor.

Vakıfbank Nakit Avans

Vakıfbank’ın sunmuş olduğu taksitli nakit avans hizmetinden, yalnızca bankanın bireysel müşterilerinin yararlanabileceği açıklaması yapıldı.

Bu kampanyadan yararlanabilmek için bireysel kredi kartı kullanıcılarının günlük 4 bin TL avans çekebileceği söylenirken, Tarım Kart ve Business Kart kullanıcılarının ise günlük 10 bin TL nakit avans çekebileceği açıklaması yapıldı. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal