Naci öldü mü, hasta mı? Masumlar Apartmanı Naci diziden ayrılacak mı?

İzleyicinin severek takip ettiği dizi Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin aşkı olarak diziye katılan Naci'nin (Tansel Öngel) savaştığı bir hastalık olduğu biliniyor. İzleyiciler ise her hafta yeni bölümünü merakla beklediği dizide Naci öldü mü? Naci'ye ne oldu? sorularına cevap arıyor. Detaylar haberimizde.

15.03.2022-22:04 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-08:48) Naci öldü mü, hasta mı? Masumlar Apartmanı Naci diziden ayrılacak mı?

Her Salı TRT1 ekranında izleyicisini zaman zaman duygulandıran, zaman zaman eğlendiren Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosunda yer alan Naci'nin hastalığı ile ilgili seyirci gidişatı merakla araştırıyor. İzleyicinin merak ettiği soruların cevabını haberimizde detaylandırdık. 

Masumlar Apartmanı Naci Öldü mü

Masumlar Apartmanı Naci öldü mü?

Safiye'nin lise yıllarından beri aşık olduğu Naci karakteri diziye girdiğinden beri insanlar tarafından severek izlenmeye başladı. Fakat diziye katıldığından beri karakterin hastalıkla savaştığı biliniyor. Naci'nin hastalığıyla ilgili gidişatın ne olacağı konusunda henüz bir netlik bulunmuyor. Seyirci, Safiye ve Naci çiftini izlemeyi oldukça seviyor.

Tansel Öngel

Sanatçı 24 Eylül 1976 doğumludur. Trabzon Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünde görev yapmıştır. Günümüzde ise İstanbul Devlet Tiyatrosunda görevini sürdürüyor.

Sanatçı Muhteşem Yüzyıl adlı dizide "Alvise Gritti" rolüne hayat vermiştir. Yaz'ın Öyküsü adlı gençlik dizisinde ise Yaz'ın babası Mert karakterini oynamıştır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal