N Kolay Yarı İstanbul Maratonu ne zaman başlıyor? N Kolay Yarı İstanbul Maratonu nerde başlayıp, nerede bitecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) spor iştiraki 'Spor İstanbul'un düzenlediği N Kolay İstanbul Yarı Maratonu'nun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. İstanbullular 65 ülkeden gelecek olan yabancı sporcuları izleyebilmek için 'N Kolay Yarı İstanbul Maratonu ne zaman başlıyor?' sorusuna yanıt arıyor. Peki, N Kolay Yarı İstanbul Maratonu ne zaman? N Kolay Yarı İstanbul Maratonu nerde başlayıp, nerede bitecek? İşte merak edilen soruların yanıtı..

22.03.2022-12:57 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-15:44) N Kolay Yarı İstanbul Maratonu ne zaman başlıyor? N Kolay Yarı İstanbul Maratonu nerde başlayıp, nerede bitecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediyenin iştiraklerinden 'Spor İstanbul'un düzenlediği İstanbul Yarı Maratonu'nu ile ilgili düzenlenen bir tanıtım toplantısına katıldı. Toplantıya Metaverse üzerinden kendisine ait avatarlar ile katılan İmamoğlu, yaptığı konuşmada N Kolay Yarı İstanbul Maratonu hakkında bilgiler verdi.

N Kolay Yarı İstanbul Maratonu nerde başlayıp, nerede bitecek?

Metaverse ile aynı anda iki farklı yerde olabilmenin kendisi için çok değişik bir deneyim olduğunda bahseden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2022 yılı içinde dünya genelinde her alanda konuşulmaya başlanan ve gelecek zamanlarda ise insanların yaşam biçimlerine farklılık katabilecek olan Metaverse ile tanışmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

N Kolay Yarı İstanbul Maratonu nerde başlayıp, nerede bitecek?

16 milyon İstanbullu vatandaş için de beş farklı yerde aynı anda olunması gerekiyorsa bunun için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını belirten İmamoğlu, 2021 yılında düzenlenen ve İstanbul’da kadınların kırdığı dünya yarı maraton rekoru olan N Kolay İstanbul Yarı Maratonu için de bütün hazırlıklarını bitirdiklerini söyledi. Geçen yıl yaşanan heyecanın aynısını bu yıl da yaşadıklarını ifade eden İBB Başkanı İmamoğlu, 65 ülkeden gelecek olan sporcularla bu yılın N Kolay İstanbul Yarı Maratonu’na hazır olduklarını belirterek maratonun 17 yılık tarihinde en fazla kayıt alınan yarış olarak bu yılın tarihe geçeceğini ifade etti.

N Kolay Yarı İstanbul Maratonu nerde başlayıp, nerede bitecek?

N Kolay Yarı İstanbul Maratonu nerde başlayıp, nerede bitecek?

650'den fazla yabancı sporcunun katılacağı N Kolay Yarı İstanbul Maratonu'nun ne zaman başlayacağı ise İstanbullular için büyük merak konusu oldu. Maratonun tarihi ve nerede başlayıp nerede sonlanacağı hakkında da bilgiler veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, N Kolay Yarı İstanbul Maratonu'nun 27 Mart Pazar günü gerçekleştirileceğini ve maratonda parkura 10 bin 389 sporcunun çıkacağını söyledi. N Kolay’ın ismin sponsorluğunu yaptığı ve Dünya Atletizm Birliği'nin "Elit" kategorisinde yer alan N Kolay 17. İstanbul Yarı Maratonu Pazar günü start almasının hemen ardından sonra Tarihi Yarımada’da koşulacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal