Mutfak Dekorasyonları Nasıl Yapılır?

Eviniz de en çok vakit geçirdiğiniz alan olan mutfağınızın artık miladını doldurduğunu düşünüyor olabilir ya da yeni taşındığınız evin mutfağını hiç beğenmemiş olabilirsiniz. Kendi göz zevkinize göre tasarlamak daha şık bir mutfağa sahip olmak istiyorsanız doğru adımları takip etmek zorundasınız.

15.06.2020-16:55 - (Son Güncelleme: 15.06.2020-16:53) Mutfak Dekorasyonları Nasıl Yapılır?
Mutfak Dekorasyonları Nasıl Yapılır Örnekleri
Nasıl bir mutfak istediğinize karar vermelisiniz. Bu adım sizi doğru sonuca götürerek muhteşem mutfağınıza kavuşmanızı sağlayacaktır. Mutfağınız da nelere ihtiyacınız var? Mutfak dolaplarınız nasıl olmalı? mutfağınız da ki alanınız ne kadar bu soruların cevaplarını kendinize verdiyseniz mutfağınızı oluşturmaya başlayabilirsiniz.
Mutfağınıza önce duvarlarınızdan başlayın, duvarlarınızın boyasına ve duvar kağıtlarına karar verdikten sonra birbirine uyum sağlayacak mutfak dolaplarını seçebilirsiniz. Mutfağınız da kullanacağınız demir baş ürünleri seçtikten sonra mutfağı kalabalık gösterecek ürünlerden kurtulun ya da almak gibi bir masrafa girmeyin. Mutfağınız da rahatlıkla kullanabileceğiniz siyah, gri ve pastel renkler dekorasyonunuz da güzel sonuçlar elde etmenizi sağlayacaktır. Dekorasyonunuz da birbiri ile uyum sağlayacak renkleri henüz bilmiyorsanız sıralayacağımız renk kombinasyonları sizin için bir rehber olabilir.
İşte o renk kombinasyonları;
• Dolaplarınız da ve masanız da kullanacağınız ahşap ve petrol mavisinin birbiri ile uyumu mutfak dekorasyonların gayet başarılı ve cesur bir seçimdir.
• Bej ve antrasitin şıklığı ferah bir ortam için uygun bir seçimdir.
• Sırf beyaz kullanımı ile dolap boşluklarını siyah olarak kullanabilirsiniz. Ya da mutfağınız da kullandığınız beyaz seçim mutfak masasın da yerini siyah sandalye ve masalara bırakabilir.
Mutfak Dekorasyonun Da Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?
Oluşturduğunuz mutfak dekorasyonunun uzun vadede sizi götürmesini istiyorsanız malzemeleriniz kaliteli olmasına dikkat edin, unutmayın kalite demek pahalı demek değildir. İlla kaliteli olacak diye pahalı mutfak malzemelerine yönelmenize gerek yok. Mutfak dekorasyonun da dikkat etmeniz gerekenler dolabınızın lake mi? akrilik mi? membran mı? olduğudur.
• Akrilik mutfak dolapları temizlenmeye dayanıklı, parlak ve ekonomiktir. Yüzeyinden dolayı çok çabuk iz kalacağından sürekli temizlik ister.
• Lake mutfak dolapları parlak yüzeye sahip olması ile beraber uzun süre güneş ışığına maruz kaldığında renginde solma yaşayabilirsiniz ayrıca akrilik ve membran dolaplara göre ekonomik açıdan biraz daha pahalıdır.
• Membran mutfak dolapları lekelere karşı daha dayanıklı olması ile beraber farklı renk seçenekleri ile lake ve akrilik dolaptan ekonomik olarak aha uygundur. Kötü yanı ise üzerin deki folyo uzun zaman sonra soyulabilir güneş ışığına biraz daha dayanıksızdır.
Dolaplarınıza karar verdikten sonra mutfak mobilyalarınızı seçebilir odalarınız da kullandığınız raf sistemini mutfağınızda da tercih edebilirsiniz. Ayrıca mutfağınızın bir köşesine koyabileceğiniz dekoratif saksı da ki bitkiniz mutfağınızın en güzel aksesuarı olacaktır. Bu aksesuarı hoş bir tablo ile tamamlayıp fazla dekor ve aksesuar kullanımından kaçınabilirsiniz.













DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal