Müşteriye Var, Patrona Yok! Volkswagen Elektrikli Araç Kullanımını Yasakladı

Üretilen elektrikli araçların müşteri odaklı olduğunu söyleyen Volkswagen, şirket yöneticilerinin elektrikli araba kullanmaları yasakladı.

17.06.2021-14:51 - (Son Güncelleme: 17.06.2021-14:51) Müşteriye Var, Patrona Yok! Volkswagen Elektrikli Araç Kullanımını Yasakladı

Volkswagen yöneticilerinin ticari kullanım için elektrikli araba sipariş etmeleri yasaklandı. Şirket yöneticileri yalnızca içten yanmalı motorlu veya hibrit sistemli araçlar kullanacaklar.

Alman baskısı Der Spiegel'e göre; elektrikli arabalara olan büyük tüketici ilgisi nedeniyle üretilen her ürünün doğrudan pazara gidiyor.

ARAÇLARIN HEPSİ MÜŞTERİYE

VW Grubu bugüne kadar ilk defa tam tersi ilkeye göre hareket etti, aslında şirket çalışanlarının kişisel bir örnek oluşturması gerekiyordu. 2020'nin ortalarından itibaren şirket yöneticileri elektrikli araba kullanarak ürünlerinin reklamını yaptılar ve 2021 yılında işler tersine döndü.

Elektrikli otomobillere olan ilginin keskin bir şekilde artmasıyla durum değişti ve bu haftanın başı itibariyle, yaklaşık 18 bin yöneticinin elektrikli araba sipariş etmesine izin verilmiyor. 

Elektrikli araçlar yerine, plug-in hibritleri veya içten yanmalı motorlu modelleri kullanacaklar. Şirketin filosunda şu anda aktif olarak kullanılan 7.000 elektrikli araç bulunuyor.

Edinilen bilgilere göre elektrikli otomobil üretimi maksimum hızda ilerliyor ancak artan talep nedeniyle son müşterilere yapılan teslimat süreleri uzuyor. Volkswagen bugüne kadar ID.3 hatchback için 100 bin sipariş aldı , bu modelden 55 bin adet ve ID.4 crossover sadece Mayıs ayı sonuna kadar Almanya'da sipariş edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal