Müşterilerle kasiyer arasında gerginlik: Kasada fiyat farklı çıktı ortalık karıştı

Şişlide girdikleri markette iki kadın, reyondan aldıkları ürünün fiyatı kasada daha yüksek çıktığı için tartıştıkları kasiyer kadına saldırdı. Saç saça kavga kameralara yansırken, kasiyer genç kızı kasaya sıkıştırıp başı metal tezgâha vuruldu. Gözaltına alınan 3 kadın birbirlerinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

07.01.2023-17:32 - (Son Güncelleme: 07.01.2023-17:32) Müşterilerle kasiyer arasında gerginlik: Kasada fiyat farklı çıktı ortalık karıştı

Önceki hafta Salı günü saat 20.30 sıralarında Şişli'de meydana gelen olayda akşam saatlerinde markete gelen müşteri iki kadın, reyondan ürün aldı. Kadınlar ardından ödeme yapmak için kasa sırasına girdi. Sıraları gelen iki kadın aldıklarını okutması için kasadaki kasiyere verdi. Ancak iddiaya göre okutulan ürünün fiyatı reyondakinden farklı çıktı.

Önceki hafta Salı günü akşam saatlerinde gerçekleşen olayda markete gelen 2 kadın, reyondan ürün aldı. Kasaya ürünü satın almak için kadınlar ürünün fiyatının reyondan yazandan daha yüksek olduğunu görünce tartışma başlatıp birbirlerini darp ettiler.

Fiyat farkı yüzünden kavga ettiler

Fiyat farkını fişte fark eden 2 kadın ve kasiyer arasında tartışma başladı.

Bunun üzerine kadınlar ile kasiyer arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki kadın, kasiyere saldırmaya başladı. Saç saça baş başa yaşanan kavgada iki kadın, kasiyer kadını kasaya sıkıştırdı. Buradan darp edilen kasiyerin başı metal tezgaha da vuruldu. Kasiyerin kendini korumak için karşılık vermesi üzerine diğer müşteriler araya girerek kavgayı ayırmak istedi. Yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Tartışmanın büyümesi üzenine iki kadın, kasiyere saldırmaya başladı. İtişmelerinde devam ettiği sırada 2 kadın kasiyeri kasaya doğru sıkıştırıp kafasını tezgâha vurdular. Olayı o sırada markette olan diğer müşteriler ayırmaya çalıştılar. Bu olaylar gerçekleşirken marketin kameraları her şeyi kayıt altına aldı.

Kafasını tezgaha vurdular

Kafasını tezgaha vurdular

Olayın ardından darp edilen kasiyer kadın, marketin kapısını kilitleyerek saldırgan kadınların kaçmasını engelledi ve polis ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, birbirlerinden şikayetçi olan 3 kadını gözaltına aldı. Emniyette ifadeleri alınarak adli işlemleri yapılan 3 kadın, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.



Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal