Mustafa Sarıgül Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Paylaştığı Fotoğrafı Kısa Sürede Sildi!

Yerel seçimlerde yeniden Şişli Belediye Başkan Adayı olmaya çalışan Mustafa Sarıgül, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la fotoğrafını paylaştı. Sarıgül fotoğrafın altına kötü yorumlar gelmesinin ardından kısa sürede fotoğrafı sildi.

27.09.2018-13:32 - (Son Güncelleme: 27.09.2018-13:23) Mustafa Sarıgül Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Paylaştığı Fotoğrafı Kısa Sürede Sildi!

Mart 2019'da yapılması düşünülen yerel seçimde Şişli'den tekrar aday olacağı iddia edilen Mustafa Sarıgül, sosyal medya sayfasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'la fotoğrafını yayınladı.

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'LA TOP KOŞTURMUŞTUK"

1970'li senelerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'la beraber İETT Spor'da futbol oynadığını söyleyen Mustafa Sarıgül, ilk defa gün yüzüne çıkan bir de fotoğraf yayınladı. Erdoğan'la aynı takımda oynadığı fotoğrafı "1970'li seneler... İETT Spor'da bir dönem Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la da top oynamıştık" notuyla yayınlayan Sarıgül, takipçilerini şaşırtmayı başardı.

YORUM BOMBARDIMANINA TUTTULAR

Kısa zamanda çok sayıda beğeni ve paylaşım yapılan fotoğrafın altına "Seçimlerde 'Akp'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olmak istiyorum' deseniz ya şuna", "Hayırdır nedir bu ortak bir şeyler arama uğraşı, CHP'den istediğinizi bulamayınca saf mı değiştirmeye giriştiniz?", "Eeee ne olmuş o zaman top oynadıysan. Şimdi Cumhurbaşkanı'nın gözüne mi girmeye çabalıyorsun?" biçiminde yorumlar gedli.

BİRKAÇ DAKİKA SONRA SİLDİ

Gelen yorumlardan mıdır belli değil fakat Mustafa Sarıgül'ün birkaç dakika sonra paylaşımını silmesi kafa karıştırdı.

YENİDEN ŞİŞLİ'Yİ İSTİYOR

2014 senesindeki yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ve seçimi kaybeden eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, son dönemde tekrar Şişli Belediye Başkanı adaylığı talep ettiğini dillendirmeye başlamış ve toplantılar yapmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal