Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup nihayet mutluluğa kavuşuyor! Düğünlerinin ne zaman ve nerede olacağı belli oldu!

Şarkıcı Mustafa Sandal ve güzel sevgilisi Melis Sütşurup'ın üç yıllık beraberliklerinin ardından düğün tarihleri kesinleşti. Peki Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup ne zaman evleniyor? Düğünleri nerede olacak? Tüm detaylar haberimizde.

25.04.2022-20:55 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-13:47) Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup nihayet mutluluğa kavuşuyor! Düğünlerinin ne zaman ve nerede olacağı belli oldu!

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup'un üç senedir süren beraberliklerini evlilikle taçlandırmaya karar verdi. İnternet üzerinden sıkça araştırılan konulardan biri olan ne zaman ve nerede evlenecekleri ile ilgili tüm detayları haberimizde derledik.

Düğünün detayları belli oldu

Mustafa Sandal ve sevgilisi Melis Sütşurup geçtiğimiz aylarda aile arasında bir kutlama ile nişanlanmışlardı. Çiftin düğünlerinin detayı yavaş yavaş belli olmaya başladı. 3 Haziran 2022 tarihinde Roma'da evlenecekleri belli oldu. Ülkemizin Roma Büyükelçiliği'nde nikah kıyıp düğünlerini ise Marmaris D-Maris'te gerçekleştirecekler. 3 Haziran günü nikahlarının kıyılmasının ardından 10-12 Haziran'a denk gelen hafta sonu yaklaşık 80 kişilik bir kutlama yapacakları ve davetlilerin davetiyelerini göndermeye başladıkları öğrenildi. Davetiyede Mustafa Sandal'ın Jest Oldu şarkısını müstakbel eşine söylediği görülüyor. 10 Haziran günü Manos'ta Yunan Gecesi yapacakları, 11 Haziran günü ise Green Hills olarak bilinen çimenlikte düğün yapılacak. Düğünlerini ise ertesi sabah sonlandıracakları öğrenildi. Bir dargın bir barışık olarak yürüttükleri ilişkiye 2020 yılında bir şans daha vermiş ve bu beraberliği evlilikle taçlandırmaya karar vermişlerdi. 

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup Düğünü

Sütşurup sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor

Melis Sütşurup şahsi hesabından davetiyesini ve hazırlıklarını paylaşıyor. Daha önceleri evlilik ile ilgili sorular yönelttiğinde henüz tam bir tarih ve karar yok diye cevap veren ikilinin yakın zamanda evleneceği biliniyor. Daha önce ayrıldıklarında Melis Sütşurup'a yöneltilen sorulara "Ayrılma sebebimiz Mustafa'nın telefonunda gördüğüm herhangi bir mesaj değil. Tesadüfen öyle bir şey öğrendim ve bu sebeple ilişkimi bitirdim." demişti. "Daha önce de midemi bulandıran birçok şey vardı fakat bunlar aldatılmak gibi şeyler değil, daha çirkin konular. Detaya girmek bana da yakışmaz." sözlerini eklemişti. Sütşurup'un bir taraftan çeyiz düzdüğü bir taraftan da saat koleksiyonuna yeni parçalar eklemeye devam ettiği biliniyor. Melis Sütşurup saat koleksiyonuna iki adet Patek Philippe saat ekledi. Şahsi hesaplarından paylaşımlarında fark edilen saatlerden biri Nautilus marka ve değeri 3 milyon TL. Aynı marka olan diğer saat ise 1.5 milyon TL.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal