Mustafa Sandal Melis Sütşurup çifti evlilik için geri sayıma geçti! Melis Sütşurup'un babasından ünlü çifte büyük jest

İlişkilerini bir dargın bir barışık sürdüren fakat geçtiğimiz günlerde ciddiyete döken Mustafa Sandal Melis Sütşurup çifti evlilik için geri sayıma geçti! Melis Sütşurup’un babasından ünlü çifte büyük bir jest geldi.

06.05.2022-10:58 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-11:06) Mustafa Sandal Melis Sütşurup çifti evlilik için geri sayıma geçti! Melis Sütşurup'un babasından ünlü çifte büyük jest

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile sosyete güzeli Melis Sütşurup’un ilişkileri zaman zaman dargın, zaman zaman ise barışık bir şekilde devam ediyordu. Fakat bu dengesiz ilişkilerini düzene sokmak amacıyla Şubat 2022 ayında sade bir törenle nişanlanan Mustafa Sandal Melis Sütşurup çifti evlilik için geri sayıma geçti. Melis Sütşurup’un babası Cihan Sütşurup’tan ünlü çifte büyük bir jest geldi.

Mustafa Sandal Melis Sütşurup çifti evlilik için geri sayıma geçti

Mustafa Sandal Melis Sütşurup

Şubat ayında sade bir törenle nişanlanan Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup çifti evlilik için hazırlıklara başladı. 3 Haziran 2022 tarihinde İtalya’nın başkenti Roma’da gerçekleşecek nikah töreni ile dünyaevine girecek olan ünlü çift düğün sonrasında 10 Haziran 2022 tarihinde Marmaris’te aileleri ve dostlarıyla bir tören daha düzenleyecek.

Mustafa Sandal Melis Sütşurup

Ünlü çifte en büyük sürprizi ise sosyetik güzel Melis Sütşurup’un babası Cihan Sütşurup’tan geldi. Ünlü iş insanının, düğün organizasyonun tüm masraflarını üstlendiği iddia edildi. Nişanlısının babasından gelen bu büyük jesti ilk başta kabul etmeyen Mustafa Sandal, Cihan Sütşurup’un ısrarlarına dayanamayarak bu jesti kabul etti ve teşekkürlerini iletti.

Mustafa Sandal Melis Sütşurup

Sütşurup ile Sandal ailelerinin düğün için önemli konaklama, organizasyon, ulaşım şirketleriyle anlaştığı ve bu anlaşmalara bir kaç milyon TL ödeme yapılacağı ifade ediliyor.

Mustafa Sandal Melis Sütşurup

3 Haziran’da evlendikten sonra 10 Haziran’da Marmaris’e geçecek olan çiftin düğün tazelemesi akşam saatlerinde Yunan Gecesi ile başlayacak. Ardından da 11 Haziran 2022’de Marmaris’teki lüks bir otelde düğün gerçekleşecek. Düğün, ertesi sabah keyifli bir brunch'la sona erecek.

Mustafa Sandal Melis Sütşurup

Düğün hazırlıkları başladı

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup, düğün davetiyelerini de göndermeye başladı. Kısa bir videodan oluşan davetiyede; Mustafa Sandal’ın Melis Sütşurup’a 'Jest Oldu' şarkısını söyleyerek, "Ah sen ne güzel, ne güzel gülüyorsun/Kız sen ne güzel, ne güzel bakıyorsun" sözlerini söylemesi dikkatlerden kaçmadı.

Mustafa Sandal Melis Sütşurup

10-12 Haziran tarihlerinde Marmaris’te yapılacak düğün töreninde yaklaşık 80 kişilik bir düğün organizasyonu olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal