Dila Tarkan hamile mi? Dila Tarkan kimdir, eşi kimdir?

Sosyetenin güzelleri arasında yer alan Dila Tarkan, uzun süredir aşk yaşadığı Dağhan Doğruer ile geçtiğimiz aylarda evlendi. Peki Dila Tarkan kimdir? Ne zaman nerede evlendi? Dila Tarkan Hamile mi? İşte detaylar...

06.05.2022-01:10 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-01:10) Dila Tarkan hamile mi? Dila Tarkan kimdir, eşi kimdir?

Dila Tarkan'ın Eşi ile olan nikah fotoğrafları takipçileri tarafından oldukça beğenilmişti. Yunanistan'da evliliğe evet diyen sosyetik güzel hamile mi? Sosyal medya da bu konu oldukça merak ediliyor. Sorularınızın yanıtı haberimizde...

Dila Tarkan Hamile mi?

Dila Tarkan Dağhan Doğruer ile 3 yıldır sevgililik dönemi geçirdikten sonra muhteşem bir nikahla dünya evine girdi. Bununla birlikte Dila Tarkan Hamile olduğunu da açıklamıştı.

Dila Tarkan Kimdir?

Dila Tarkan ekranlara Eser Yenenlerle yaşadığı aşkla gelmişti. 29 yaşında olan genç güzel sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çekti. Ünlü markaların reklam yüzü oldu ve stil danışmanlığı yaptı. 34 yıl önce tanıştığı Dağhan Doğruer ile mart 2022' de evlendi.
Dila Tarkan Hamile mi?

Dila Tarkan'ın eşi Dağhan Doğruer Kimdir?

Dağhan Doğruer Dila Tarkan ile aynı yaştadır. 1993 doğumlu olan Dağhan Doğruer iş adamı olarak bilinir. Koyu bir Beşiktaşlıdır. 2018 yılında nişanlandığı Dila Tarkan ile mart ayında dünya evine girmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal