Survivor Merve Aydın diskalifiye mi olacak? Survivor Merve sağlık durumu nasıl, yarışmaya devam edebilecek mi?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasının son bölümünde sakatlanan Merve Aydın'ın diskalifiye olup olmayacağı merak konusu oldu. Büyük bir sakatlık yaşayan başarılı yarışmacı Merve Aydın'ın sağlık durumu araştırılmaya başlandı. Peki Survivor Merve Aydın diskalifiye olacak mı? Merve Aydın'ın sağlık durumu nasıl? detaylar haberimizde yer almaktadır.

05.05.2022-23:47 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-15:49) Survivor Merve Aydın diskalifiye mi olacak? Survivor Merve sağlık durumu nasıl, yarışmaya devam edebilecek mi?

TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran Survivor yarışmasında bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununda sakatlanan Merve Aydın'ın diskalifiye olup olmayacağı merak edildi. Takımlar için oldukça önemli olan dokunulmazlık oyununda büyük bir sakatlık yaşayan Merve Aydın'ın sağlık durumu araştırılmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde Barış Murat Yağcı'nın elenmesi ile takımlardaki kişi sayısı azalırken mücadele daha da arttı. 

Merve Aydın'ın sağlık durumu nasıl?

Bu hafta oynanan birinci dokunulmazlık oyununda yarışmacılar uzun ve sulu parkurda büyük bir mücadele verdi. Oynanan parkurda bulunan merdivenlere dizini çarparak büyük bir sakatlık yaşayan Merve Aydın'ın sağlık durumu merak edildi. Merve Aydın'ın sağlık durumu hakkında bir açıklama yapılmadı. Merve Aydın'ın yaşadığı sakatlık sonrasında diğer yarışmacılar da büyük bir üzüntü yaşarken Merve Aydın'ın diskalifiye olup olmayacağı araştırılmaya başlandı. 

Merve Aydın diskalifiye olacak mı

Merve Aydın diskalifiye olacak mı?

Yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise gösterilen ada konseyinde Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklama sonrasında Merve Aydın'ın diskalifiye olacağı düşünülürken henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Merve Aydın'ın diskalifiye olup olmayacağı ise dokunulmazlık oyunu sonrasında gerçekleşecek ada konseyinde belli olacaktır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal